Dagens hästar

Idag fick pigg-Boppan och sår-Tage komma ut på en uteritt tillsammans med sin hagkompis Acce. Jag ville känna hur Tage rörde sig, tycker det är så svårt att se från marken men desto lättare att känna uppifrån.

Boppen var pigg och lite spänd idag med, men bättre än igår. Efter att vi hade travat en del så lugnade han ner sig. Tage kändes bättre än i tisdags när jag red honom sist så det kändes jätteskönt! Inte helt ren trav, men ändå betydligt bättre så jag tänker fortsätta röra lite på honom tills såret är läkt. Det blev en mysig tur med trav och lite galopp också, och Tage var pigg och framåt. 

Nu ska vi jobba ett par timmar till innan vi styr bilen mot Varberg och vår kompis Hanna som vi träffade senast i söndags faktiskt! Vi ska ha föreläsning i Helsingborg imorgon och tänkte att det kunde vart gött att slippa åka tur och retur så många timmar på samma dag, och dessutom ville Hanna hänga, så det passade ju utmärkt. Pappa tar med andra ord djuren imorgon. Har bett honom att prioritera pigg-Bopps, haha. Han behöver verkligen ridas massor nu ;) Och sen ta Tage om han hinner.

 
/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

En fråga, är Acces egentliga namn Acenom?

Svar: Nej, Big Actor :)
Emma Elfstrand

2017-12-01 | 23:23:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: