Bestnine 2017

Jag tänkte dela med mig av mina och Annas topp 9 mest likeade bilder på instagram för iår. Inget chockerande resultat direkt, men ändå roligt och nostalgiskt att kolla på :) Om vi börjar med mig:

 
Självklart är bästa Babbsan på en förstaplats på hans 1-års dag ♥ Sen fick min stora hårförändring väldigt mycket likes också. Efter detta är hästbilderna dominerande såklart. De som har fått flest likes har varit de där vi berättat att vi testat något nytt (islandshäst, frieser och hollistisk ridning). Kul! :) 

Om vi går vidare till Anna så kan vi se att hon har varit duktigare än mig på att lägga ut bilder på instagram iår:

 
Inga konstigheter här heller! Självklart har hennes och Samuels förlovningsbild fått absolut flest likes, och därefter hästbilder. Mest på Abbe, och även där hon berättat att vi testat grejer till Elfstrands testar. 

HÄR kan ni spana in de 9 mest likeade bilderna för er instagram, och ifall ni inte redan följer oss på insta så tycker jag att ni ska göra det :) Vi uppdaterar rätt flitigt där på instastory och lägger även upp vanliga bilder regelbundet! Det är himla roligt att vi har så aktiva följare som är duktiga både på att likea och kommentera våra bilder ♥

/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: