Mysig uteritt

Nu har vi ju som skrivet påbörjat grabbarnas lite lugnare vecka, så vi började dagen med en supermysig uteritt. Vi trodde inte att det skulle vara så halkigt, men snön har börjat smälta bort så det var lite isigt. Vi red utan skor, så vi fick ta det lite försiktigt. Men sen inne i skogen blev det en massa trav, och sen galopperade vi på en snötäckt åker. Åh, så underbart. Hoppas morgondagens uteritt blir lika mysig <3

 
Nu i eftermiddag så har jag och Samuel tagit in julgranen och möblerat om lite inför söndagens julmiddag här hemma. Lika bra att börja i tid, haha. Nej men vi ville se hur allt blev och då var det lika bra att lämna det så. Imorgon ska vi klä granen och göra de sista julgodisarna. Mysigt! Bestämde mig för att göra trillingnötter och snickersgodisar också, haha. Har gått helt bananas i år med gottebordet... Well, det är väl aldrig fel med massa gott på julbordet antar jag ;) 

/ Anna

Lugnare vecka på ingång

Då var julveckan igång! Den här veckan kommer grabbarna att få en lugnare vecka. De ska nämligen vaccineras imorgon, så planen är att rida ut både idag och imorgon (innan vaccineringen) och sen får de ett par dagars vila efter vaccinationen. Perfekt såhär efter en vecka där vi red mycket i ridhus och paddock pga att vi behövde träna inför julshowen.

Däremot har vi planerat att hoppa till helgen, vilket ska bli väldigt kul :D Jag behöver hoppa i alla fall ett par gånger innan träningarna för Sten drar igång så jag är någorlunda varm i kläderna känner jag!

 
/ Emma