Träffa oss på EM i Göteborg!

Hej allihopa! Igår eftermiddag kände jag att jag började bli sjuk, och idag har jag inte vart pigg. Lite småfeber och allmänt orkelös helt enkelt, så under förmiddagen fick jag inte många knop gjorda. Anna kom dock hit efter lunch så vi jobbade hela eftermiddagen med planering och sen red vi ut en kort sväng under kvällen. Det var sjukt mycket insekter ute idag eftersom det är så kvavt ute, men grabbarna skötte sig fint i alla fall.

Det vi jobbade med idag var bland annat att planera in en träningsdag i Göteborg nästa vecka (om vi får in tillräckligt många anmälningar), planera in tittar/läsarträffar under EM, och jobba fram föreläsningsmaterial. Vi har kommit fram till att vi ska kunna erbjuda två olika föreläsningar i höst, så det materialet har vi tagit fram idag. Nu behöver vi egentligen bara fixa med powerpoints och sen är vi klara med det materialet. 

I alla fall så har vi pratat med vår kompis Malin som äger Kyro Riding Gear, och vi fick ha träff i/vid hennes monter under EM, och vi har planerat in två träffar under EM. På bilden ser ni vilka dagar och tider ni kan träffa oss :) Vi är dock nere hela veckan och kanske slänger in någon spontan träff någon annan dag också om det verkar finnas mycket intresse. Det bästa är att följa oss på instagram för att inte missa något!

 
På Heden shopping village är det dessutom gratis inträde, så ni behöver inte ens biljetter till EM för att kunna träffa oss där :) Hoppas vi ses!

/ Emma 
Kommentarer
Emma säger:

Varför kommer ni aldrig till Stockholm o har fan träff, de e nog många som bor i Stockholms område som vill träffa er. Jag e en utav dom, snälla

Svar: Vi hade träff i Stockholm i samband med SIHS förra året och kommer att ha det i år också om vi åker dit :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-08-08 | 19:42:14
Brigitte säger:

jag såg att ni kommer att vara i Göteborg skulle vara kul att få träffa er har sett många av era filmer om era hästar är själv en häst älskare fast jag är minst 30år äldre så ser jag gjärna på era rid pass har fått många bra tips jag harinnan bara ridit på äldre hästar själv har jag haft 3st travare som jag tog hand om för dom var på väg att avlivas för dom gick ej att ha i trav det var nog dom bästa hästarna jag haft kan berätta så mycket mer jag söker även jobb som häst skötare tycker mycket om att jobba med hästar har jobbat i Båstad på Båstads rid center jag skulle gjärna vilja se era hästar i vekligheten

2017-08-22 | 16:47:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: