Svar på söndagsfrågor

När tänker ni skaffa en ny häst?
Förmodligen nästa år någon gång :) 

Hej, hur gör ni när ni mäter ut längden mellan hindren på en gymnastik eller hoppbana? Har ni koll på hur långt erat steg, fot till fot är och då stegar ut rätt längd eller gör ni på något annat vis? Jättebra blogg 😊
Vi har lärt in oss hur långt en meter är, så vi stegar helt enkelt till fots :) Förutom på pay and jump, då mäter vi med ett måttband för säkerhets skull.

Vill ni ha en unghäst eller en som är mer utbildad?
Vi är egentligen sugna på både och, haha. Vi får se vad det blir när vi väl letar häst igen sen!

Vet att ni hade nämnt om att bygga ett ridhus om ni skulle göra ett och tror det var i videon "Lönnbacken juli 2014", är tanken att bygga ett ridhus eller har den tanken runnit ut i sanden? :)
Det har runnit ut i sanden, eftersom en ridskola byggs i närheten av oss med ett stort ridhus som vi kommer kunna nyttja :) Däremot skulle vi vilja ha en paddock till, som vi kan ha framhoppning i till våra pay and jumps.

Skulle ni vilja tävla internationellt? om svaret är nej varför inte? Och om svaret är ja skulle det vara i dressyr eller hoppning?
Nej, det är inget för oss! Vi tävlar ju för att vi tycker det är kul och tar det inte på blodigt allvar, så att åka och tävla internationellt känns lite onödigt. Dessutom har vi andra intressen som vi inte vill norpa tid från.

Om någon av era hästar skulle få en skada eller liknande som gör att de endast klarar av lätta skogsturer, vad skulle ni gjort då?
Vi skulle haft kvar den på gården och haft ett gött pensionärsliv. Sen hade vi kanske skaffat någon medryttare som bara vill rida lite för skojs skull också :)

Hur gör ni när ni mäter mankhöjden på era hästar?
Vi mäter inte mankhöjden på våra hästar. Däremot så mäter vi ungefär hur höga de är gentemot hur långa vi själva är :)

Är ni nöjda med er själva?
Ja det är vi :D

Hur gör ni när ni väger/räknar ut vikten på hästarna?
Vi har bara vägt dem på klinik där de har en stor våg som hästen går upp på. Så vi har aldrig räknat ut vikten på våra hästar.

Har ni någon erfarenhet av handarbete (virkning, stickning m.m.)?
Emma lyckades få VG i syslöjd genom att enbart fläta kompisband, haha! Nej men vi har väl i princip aldrig stickat eller virkat :)

Vilken är den mest konstigaste drömmen som ni har drömt på natten?
Jag drömde en gång världens sjukaste dröm, haha. Emma var gravid med okänd fader och jag och mamma förlöste henne i soffan hemma hos mamma och pappa. Det var så himla konstigt alltså, jag vaknade upp och undrade vad fasen som hänt.

Tage är en liten klantnisse, trasslade till det lite med uppbindningen efter en uteritt ♥

/ Anna 
Kommentarer
Anonym säger:

Vilken otroligt konstig dröm😂😂

2017-08-09 | 09:18:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: