Samuel tycker till - gold edition

Jag vet att ni uppskattar Samuel tycker till, så här kommer en till! Den här gången kör vi gold edition, vilket innebär att han ska få bedöma enbart guldfärgade saker. Hoppas ni gillar! Om ni gillar detta så kanske vi kan göra fler liknande inlägg i "temafärger"? :)

 

(Benskydd fram - benskydd bak - schabrak helguld - schabrak blå/guld - hjälm Charles Owen - hjälm Uvex)

Benskydd: Det ser ut som såna här... Frysklampar! Det blåa alltså. Jag tänker på lite riddarstil. Fast ändå lite robotaktigt. Skitfult!

Schabrak helguld: Jaa... Det ser ut som löv. Jag vet inte vad jag ska säga... Mönstret ser ut som aliens och skrikande barn. Och så ser jag en orm med. 

Schabrak blå/guld: Det ser ut som en grytlapp. Rättså coolt mönster! Tänker typ på skönheten och odjuret. Det ser också ut som figurer... Eller har jag väldigt livlig fantasi? Men det kan nog vara rätt snygg tror jag! På en svart häst.

Hjälm Charles Owen: Den ser pampig ut, fast enkel. Det är ju coolt med lite glitter och så men sidorna var inte snyggt när det bara var svart. En vanlig, snygg form på hjälmen. 

Hjälm Uvex: Den var jävligt snygg faktiskt! Ser typ ut som en guldig satelitbild från jorden typ. Den var snygg! Skulle dock inte kunna tänka mig att ha den själv. Snyggast.

/ Anna

Kommentarer
Anonym säger:

Hahahaha "det ser ut som en grytlapp"

2017-08-23 | 16:56:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: