Nu kör vi!

Idag har jag spenderat förmiddagen till ridning och gym. Det är änna dags att ta tag i träningen på riktigt igen efter tre veckors latande på semestern, hehe. Jag kan säga att jag inte hållt mig till socker en dag i veckan under min semester, och har besökt gymmet ungefär 0 gånger ;) Men det har jag gjort med gott samvete! På sommaren ska det chillas och ätas glass, hihi.

Ridningen ska också trappas upp träningsmässigt. Det har blivit en del chill med lite mer vila per vecka än vanligt och lite mindre seriösa träningspass. Idag så red jag och Tage ett svettigt dressyrpass på en timme(fram och avskrittning medräknat). Det var så många toppar och dalar under detta ridpass så jag vet inte alltså, haha. Traven kändes... Typ som att sitta i en bil med lite för många hästkrafter och som körde på autopilot. Han tar lite för mycket saken i egna händer och blir stark. Men galoppen var faktiskt riktigt fin idag, och det är ju ändå den han har svårast för! 

Vi red igenom LA:1 två gånger, mest för skojs skull och för att det är bra att rida igenom program tycker jag. Både den förvända galoppen och skänkelvikningarna som vanligtvis är svåra gick bra idag, men nu är något så enkelt som den där förbaskade överstrykningen svår. Just för att han tar saken i egna händer, haha. Han tror att han ska få flasha iväg i mellantrav, men egentligen ska vi rida på en båge där jag länger på tygeln och han länger formen. Att det ska vara så svårt?! Fick rida just den biten typ 5 gånger på rad och ba "ptroooooo", då gick det väl ändå hyfsat. Nåja - nu vet vi utgångsläget för säsongen och vad som behöver tränas på!

 
Nu ska jag och Emma kötta på med jobb. Just det, jag jobbar numera heltid som egen, precis som Emma. Så vi kommer dela arbetet 50/50 liksom. Känns kul, spännande och jättekonstigt, haha.

/ Anna
Kommentarer
Malin säger:

Vad roligt att ni båda köra fullt ut med er verksamhet 👏👏 kmr det bli några nyheter/förändringar nu när ni båda kör heltid? 🦄

Svar: Tänkte skriva ett enskilt inlägg om detta :D
Emma & Anna Elfstrand

2017-08-07 | 13:27:22
Anonym säger:

Gratulerer så spennende!

2017-08-07 | 15:38:35
Anonym säger:

Hej, jag ska rida två hästar själv och försöka hålla igång båda två, jag går i skolan så kan inte rida på morgonen eller dagtid och inte heller på fredagar. Hur skulle ni lägga upp träningen för att hästarna ska byggas upp ordentligt, de har inte så bra kondition, jag hoppar med en av hästarna, rider dressyr med båda (låg nivå) och rider självklart ut med båda? Tycker det är så svårt för jag vill ju hinna med båda, men har inte överdrivet med tid. Förstår om det är svårt för er att svara på, men man kan ju alltid fråga. Nu är jätteduktiga, bästa bloggen! 😊

2017-08-08 | 08:29:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: