Hoppat båda grabbarna

Idag har vi spelat in en stallvlogg inklusive hoppning med båda grabbarna som kommer upp på youtube redan imorgon bitti, och här vid lunch. Efter Idol ska jag sätta mig och redigera den, så det lär bli en sen kväll för min del... Kanske unnar mig lite sovmorgon imorgon istället då!

Cillan har precis åkt hem efter att ha varit här och hoppat Tage inför lördagens tävling. Han såg fin ut idag men hade en dipp mitt i passet då han tjurade ihop sig och stannade några gånger. När hon väl fick fram honom för skänkeln var han hur fin som helst och de fick kanonflyt. 

Jag provade vårt nya bett på Boppis och utvärdering på det kommer imorgon i videon :) Han kändes i alla fall fin idag och vi fick överlag bra flyt, även om jag märker på mig själv att jag inte har ridit på en vecka, och inte hoppat så mycket över huvud taget det senaste. En bana på 90 cm med vissa riktigt kluriga vägar hoppade vi i alla fall, och avslutningsvis en oxer på dryga metern, så det känns bra inför lördagens tävling där vi bara ska hoppa 90 cm CR.

Dagens sista språng på bild. Kommer bjussa på fler bilder även om Anna mest filmade idag :)

/ Emma 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: