Hemma!

Okej, i ärligthetens namn har jag varit hemma i 2,5h, men jag kände att Samuel fick gå före bloggen hehe ;) Vi kom hem runt 7 till Emma och då hälsade vi på grabbarna det första vi gjorde. Tage tyckte det var såååå mysigt att bli kliad så han följde mig och Emma vart vi än gick i hagen sen <3 Efter det så filmade vi en haul på de grejerna vi köpte på mässan. Andra vloggen från EM kommer upp imorgon klockan 07:00 på vår kanal, och runt lunch här sen! 

Efter vi var klara så tog jag med mig det nödvändigaste och kom hem till plockmat och en tvåbent älskling! Minns knappt när vi var ifrån varandra såhär länge senast alltså, haha. Så vi har pratat ikapp i soffan med tända ljus. Så mysigt! <3

Och vilken jäkla final det blev eller?! Så sjukt nervös var jag, och Peder höll inte nollan hela vägen in i mål men som tur var så hade han råd med en rivning(och ett tidsfel) så det blev guld ändå. Han och Allan alltså, vilket drömteam. Där kan vi snacka goals(även fast jag avskyr det ordet, haha). Så kul, var så nära till tårar hela tiden och rös konstant. 

 
En bild från idag och en från veckan. 

Vilken vecka! Jag är så trött nu, men det har varit helt fantastiskt. Massa häst, en hel del shopping, god mat, fina vänner, vi har fått träffa många av er och så har vi fått en del sol på oss. Amazing <3

/ Anna
Kommentarer
MalinKalin säger:

Det var så jäkla spännande! Shit vilket jubel det blev sen när Peder gick i mål :D Otroligt härlig helg i Göteborg men nu är jag på väg hem till Stockholm igen :)

2017-08-28 | 13:17:20
Bloggadress: http://malinkalin.blogg.se/
Anonym säger:

Klart Samuel går först 💜

Svar: Ja 😍❤
Emma & Anna Elfstrand

2017-08-28 | 17:47:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: