Hästarnas juli

Som vanligt så kommer jag vid varje månads slut att sammanfatta den gångna månaden för hästarna. Den här gången kommer jag att prata lite mer allmänt om båda två istället för att gå så djupgående in på varje häst, eftersom deras månad har sett väldigt lika ut och vi har haft ganska så samma känsla med båda.

Juli har varit en betydligt lugnare månad för hästarna jämfört med maj och juni som var fulla med tävlingar. Nu har hästarna haft en helt tävlingsfri månad, och både de och vi har haft lite semester. Eftersom vi har varit iväg på semestrar många långhelger har de fått vila med och gått lite mer "hippt som happt" utan någon direkt plan förutom att de ska hållas igång. Skönt både för hästarna och oss ryttare tror jag. Vi har behövt det! 

Eftersom vi inte har haft några tävlingar inplanerade (och inte har det ännu heller) så har motivationen inte alltid varit på topp. Både jag och Anna är sådana som behöver ha inplanerade tävlingar för att hålla motivationen uppe, så nu har det blivit mer mysridning. De seriösa pass vi har ridit har dock hästarna känts bra! Tage blir bara bättre och bättre och Bopps börjar verkligen komma i bättre form också efter hans stora formsvacka under våren. Skönt! Nu ska vi bara leta upp tävlingar och komma igång med tränandet igen så ska vi nog bli mer motiverade igen :) 

 
Sammanfattningsvis en lugn och mysig månad med fina hästar utan någon kanonkänsla (pga minskad träning) :)

/ Emma 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: