En sån där dag...

... där hästarna inte ville komma in. 25 minuter tog det att få in rackarna! Vi fick in deras hagkompisar först men sen ville varken Tage eller Boppen så de sprang runt ett bra tag innan vi fick tag på dem. Sen när jag skulle sitta upp på Tage så sprang han iväg också, haha! Så går det när inte matte håller i ;)


Hur som helst så red jag lite dressyr på Tage, och han kändes helt okej. Varken bu eller bä egentligen. Efter att jag ridit så fick Tage agera nybörjarhäst åt några vi känner. Han skötte sig såklart jättebra, vår snälla grabb!

Emma hoppade några språng på Boppen. Vi satte bara upp ett relaterat avstånd med räcke - oxer på 21,5m som de rullade lite på. Han var rätt stark och lite springig först, men jäklar vad fin han var sista gången! Då landade höjden på 1,05m och Emma red bra som tusan. 

Vi ska förresten ha träningar runt Göteborgshållet på torsdag nästa vecka. Om ni är intresserade så skicka gärna ett mejl till elfstrands @hotmail.com(utan mellanslag) och skriv vart du befinner dig, hur många ni är som ska träna och ungefär vilken tid som du/ni kan. Kostar 300kr för privat, 250 för parlektion och 200kr för tre personer eller fler. Vi vill ha förskottsbetalning via swish innan måndag 20.00. Självklart swishar vi tillbaka pengar om det blir för få anmälda :)

/ Anna 

Kommentarer
NORRSKEN EMMA säger:

vackert foto! ser så härligt fint ut

2017-08-11 | 07:47:24
Bloggadress: http://nouw.com/lillemmish
Anonym säger:

21,5m? måste vart högt! hahaha

2017-08-11 | 21:46:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: