Dagens status

Tack och lov så känns ryggen inte värre idag, pjuh! Var orolig att det skulle kännas gånger tusen idag, men det gör det inte. Det enda som känns värre än igår är mina axlar, de är rätt ömma. Aja, inte värre än att det går över om några dagar. Emma är iväg på uppdrag nu på morgonen så jag tog mig en sovmorgon, kändes välbehövligt för jag var helt slut igår. 

Jag fick en kommentar om att "det är sånt som händer, klart du kan tävla ändå" och jag tänkte bara att jag skulle besvara den i det här inlägget också. Ja, jag hade absolut kunnat tävla om två veckor. Men grejen är den att jag och Tage har en historik av osäkerhet, mycket från min sida men allra främst från hans håll. Han har väldigt lågt självförtroende i hoppningen och då vill inte jag förstöra det. Nu är jag nästan helt hundra på att det som hände igår berodde på att hästarna i hagen körde race så Tage blev superstressad, men ändå. Därför har jag nu frågat Cillan om hon kan tänka sig att hoppa honom någon gång hemma och sen på tävlingen, vilket hon gärna gör. Mycket bättre att jag lämnar över tyglarna till henne tillfälligt och tar över sen igen. Jag själv känner mig inte rädd och osäker som det känns nu, men jag vet hur känslig Tage är och hur lätt han blir osäker. 

Ni måste för övrigt gå in och kolla min Instagram! Bosse och Iris lekte med våra kompisars hunds boll vilket de tyckte var hur kul som helst. Så himla söta, haha. Bosse borde bli fotbollsspelare ;)

Skönt att starta den här fredagen i morgonrock och med sovmorgon. Nu ska jag göra frukost och sen sätta mig och försöka skriva ihop blogginlägg. Vi ska tidsinställa två inlägg/dag till nästa vecka minst, gärna ha några fler på lager om vi inte hinner skriva några "liveinlägg" från EM. Det hoppas jag dock att vi gör :)

/ Anna
Kommentarer
Sanna säger:

Tycker du tänker helt rätt. Det är din häst och du känner honom bäst! Är man själv lite osäker på om det är en bra idé så kan ju bara det vara tillräckligt för att skapa problem.

Svar: Precis så tänker jag också :) Minsta lilla kan göra så stor skada liksom.
Emma & Anna Elfstrand

2017-08-18 | 09:18:22
Bloggadress: http://www.sannajohansson.com
Linda säger:

Skönt å höra att du fortsatt är okej iaf.
Tycker du gör ett klokt val att låta cillan steppa in, de gör iaf ingen skada.
Va rädd om dig Anna 😊 Kram

Svar: Tack snälla Linda :) Kram!
Emma & Anna Elfstrand

2017-08-18 | 09:19:42
Anonym säger:

Konstig kommentar, den vet väl inte hur du och Tage känner er inombords. Även om skadan på utsidan kan läka på en vecka så kan det ta lång tid att läka på insidan och våga hoppa igen. Då ska man inte ge sig på något innan man är redo.

2017-08-18 | 09:52:37
Malin säger:

Du kan redan fått liknande kommentar, men jag tycker du borde ringa vårdcentralen och fråga om de tycker du ska komma in. Även om du mår bättre kan det vara något som har flyttats i kroppen som kan påverka senare. En kompis fick en höftförskjutning en gång som hon inte kollade upp förrän månader senare.

Annars tycker jag det är skönt att höra att det gick bra för på bilderna såg det rätt hemskt ut och jag tycker du gör rätt i att låta Cillan tävla om du känner dig osäker för då kan ju båda du och Tage få en bra start nästa gång ni hoppar istället :)

2017-08-18 | 10:32:13
Anonym säger:

Jag tycker att det låter som ett klockt och bra val

2017-08-18 | 15:14:14
Bloggadress: http://elfstrands.se
Louise säger:

Klart du vet vad som är bäst för dig och din häst ❤ Skönt med sovmorgon och en mjukstart på dagen, det behöver man ibland 😊

2017-08-18 | 15:57:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: