Bilder på Emma & Bopps

Här kommer första gänget bilder på mig och Bopps från idag :) Tänkte bjussa på två inlägg till. Imorgon åker vi till Varberg, så nu har jag suttit och redigerat filmer och bilder så det är gjort innan helgen, och bloggen kommer att uppdateras som vanligt trots att vi är iväg på lite minisemester över helgen. 

Jag är riktigt nöjd med dagens pass. Innan idag har jag bara hoppat en gång på hela sommaren... helt sjukt! Det har bara blivit så eftersom jag varit iväg och flängt så mycket, och sen har Samuel och Anna hoppat litegrann när jag väl varit hemma, så det har inte blivit att jag hoppat helt enkelt. Nu ska jag allt komma igång igen och få bort ringrostigheten så jag kan börja tävla igen i början av september. Jag känner mig inte så fasligt ringrostig faktiskt. Lite ovan vid hur snabbt hindren kommer (eftersom Bopps galopp är så stor, haha) men så är det alltid när jag inte har hoppat på ett tag. Jag fick i alla fall bra känsla idag även om avståndsbedömningen helt klart kan bli bättre. 

 
Nu ska jag strax ner och laga middag och sedan blir det till att packa inför imorgon. Vi ska packa ner ridkläder också då vi faktiskt ska rida när vi är nere. Kul :) Förutom det blir det tacomys imorgon och party på lördagen. Tyvärr verkar det inte bli något strandväder, utan snarare tvärtom, haha. Nåja, det ska bli kul att hänga i Varberg ändå. Vi ska bo hos vår barndomskompis Hanna och det är alltid lika kul! Imorgon verkar det däremot bli riktigt fint väder på schlätta så planen är att rida tidigt på morgonen för att sedan kunna steka hela dagen tills vi ska åka, woho. 

/ Emma 
Kommentarer
Ellen - tävlingsryttare säger:

Så fina!

2017-08-10 | 20:14:49
Bloggadress: http://ellenshorselife.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: