Äntligen uppe på hästryggen igen <3

"Äventyr" i all ära, men hemma är ändå bäst. Speciellt när man får sitta upp på hästryggen igen efter en vecka utan sina fyrbenta, gud så härligt! Det blev en uteritt på grabbarna, jag på min lille röding och Emma på brune älgen. De skötte sig exemplariskt idag! Undrar lite om det var fjäsk från Tages sida. Nog för att han alltid(typ) är supersnäll, men han brukar alltid jävlas lite och gå in i diverse grenar och pinnar som sticker ut så matte får vatten och sånt på sig ;) Idag gjorde han inget sånt. Kanske har han saknat oss lite? :')

Nu är kylen fylld efter en ordentlig veckohandling och jag ska snart ta tag i tvätten efter veckan. Det känns typ som söndag idag bara för att jag gör sådana här tråkigheter, haha. Ska också fixa naglarna, duscha med inpackning och allt såntdär. Behövs nu, mitt hår är bra torrt... Tur jag har frisörtid om två veckor!

Såhär härligt hade vi det i morse! Jag har tofsat Tages man så den ska lägga sig på en sida. Vill att den ska vara fin tills på lördag :) Kan hända att han får knoppar, vi får se vad Cillan vill.

/ Anna
Kommentarer
Thea säger:

Vart är tävlingen på lördag?

Svar: Falköping :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-08-28 | 18:10:40
Anonym säger:

Blir det en tävlingsvlogg?

Svar: Yes!
Emma & Anna Elfstrand

2017-08-29 | 06:36:28
anna säger:

Har alltid tänkt att min häst har koll på sig själv och är omedveten om var jag sticker ut när hon glatt går där träden är som lägst. Men ni menar att hon gör det med flit!? :)

2017-08-29 | 12:23:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: