Ännu en lyckad pay and jump avklarad

Nu har jag precis kommit in från kvällens pay and jump som avklarades i helt fantastiskt sommarväder. Vi har faktiskt haft tur med vädret på alla våra pay and jumps/rides iår, förutom en. Det är jäkligt bra måste jag säga, med tanke på att vi bor i Sverige ;)

Allt flöt på fint idag trots att inte Anna var med. Hon kommer antagligen hem redan imorgon från sin Norrlandssemester. Egentligen hade de tänkt stanna en natt i Stockholm också, men de skippar det eftersom det är Pride där just nu och de misstänkte att det skulle bli väldigt dyrt att bo där då. Skönt att få hem syrran igen för min del i alla fall ;) 

Nu ska jag chilla i ett par timmar (och försöka att inte gå och lägga mig vid halv tio som jag brukar, haha) och sen ska jag unna mig en ordentlig sovmorgon imorgon. Antagligen lär jag vakna tidigt som vanligt, men jag ska försöka att sova ut. Det behöver jag verkligen! Jag kommer att svara på söndagsfrågorna imorgon bitti när jag vaknat, så antagligen kommer det inlägget upp lite senare än vanligt. Så har ni koll :)

Throwback från när Anna skulle fota kattleksaker med Siri, aka världens sämsta modellkatt, haha

& Emma 
Kommentarer
Anonym säger:

Det var så kul att kolla på Pay and jumpen! Alla var så duktiga ! Var med min kompis och hejade på henne! 💓

Svar: Roligt :D Jag håller med!
Emma & Anna Elfstrand

2017-08-01 | 21:54:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: