Anna gillar!

Jag har ju redan visat vad jag gillar från Hööks häst-nyheter, men jag tänkte jag skulle visa vad jag gillar från ryttarsidan också! Måste säga att jag älskar att Hööks har tydlig nyhets-kategori, för det är det inte jättemånga ridsportbutiker som har online. 

 
Jag har ju redan visat skjortan, och tänk hur snygg den hade varit tillsammans med bruna ridbrallor och det beigefärgade skärpet till höger? Alla tre skärpen tycker jag är skitsnygga. Om jag bara får välja en färg hade jag tagit det mittersta, marinblå. Den marinblå fleecetröjan ser så mysig ut, även fast jag själv inte föredrar fleecematerial i stallet faktiskt. Den bruna tröjan tycker jag är snygg och stilren med rolig bett-detalj. Och kan vi snacka om ridbyxorna?! SÅ snygga. Synd att de är helskodda och för låga i midjan för min smak, annars hade jag banne mig klickat hem ett par ;) Jag har ju haft knallrosa ridbyxor, men jag har tröttnat lite på knalliga färger så dessa hade passat mig bättre rent färgmässigt.

/ Anna
Kommentarer
Anonym säger:

Den där fleece är riktigt snygg

2017-08-13 | 12:13:09
Malin säger:

Hur kmr det sig att ni inte gillar helskodda ridbyxor? Jag har alltid upplevt(och fått hör) att de ger bäst grepp i sadel? :)

Svar: Jag tycker helskodda känns så osmidiga och klumpiga i sadeln. Är givetvis en vanesak men nej usch haha ;)
Emma & Anna Elfstrand

2017-08-13 | 12:23:24
Christa Ajris säger:

Skitsnygga kläder!! :D Gillar mest den ljusblå skjortan.

Finns det några andra läsare här inne som har någon intressant hästblogg som de vill dela med sig av? Jag vill gärna hitta fler att läsa.

Kolla jättegärna in min blogg också som handlar om hur det är att börja rida som vuxen! :D (http://capriole.blogg.se) Kunde vara kul att dela erfarenheter!

http://capriole.blogg.se

2017-08-13 | 16:30:41
Bloggadress: http://capriole.blogg.se
MalinKalin säger:

Snyggt! :)

2017-08-13 | 17:00:05
Bloggadress: http://malinkalin.blogg.se/
Hööks säger:

Kul att du hittat några favoriter! :D

/Emma

2017-08-14 | 08:26:07
Bloggadress: http://www.hooks.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: