Alla våra kavajer

I det här inlägget tänkte jag visa alla våra kavajer. Utöver dessa har vi två till från Imperial som vi ska sälja så de är inte med i inlägget :) Jag visar även några av våra fina lyckoänglar som vi har fått av våra underbara följare! Tyvärr fick vi inte på änglar på alla kavajerna, men vi har satt änglarna på andra plagg istället då :) 


Det här är mitt senaste tillskott i kavajgarderoben. Jag köpte denna rosa skönhet på EM eftersom jag älskar rosa som ni vet, och inte kunde motstå den trots att jag sedan tidigare redan har en rosa kavaj. Denna är längre, mer klassisk, och varmare i tonen än min andra rosa kavaj, så de är väldigt olika trots att båda är rosa. Jag älskar Imperials kavajer då de är så otroligt sköna och dessutom billiga för att vara kavajer. Den här kavajen ska jag dock sy in litegrann i själva midjedelen då den är lite för pösig där på mig som är timglasformad. En sak att tänka på med Imperialkavajerna är att de är väldigt stora i storlekarna. Denna är i stl 40 och då är den något stor på mig som normalt sett brukar ha stl 42 i kavajer. 


Detta kan vara en av de absolut snyggaste kavajerna jag har sett! Jag köpte den redan 2011 för ganska många tusenlappar om jag minns rätt. Eftersom jag lätt pendlar (läs: går upp) i vikt så var det några år där emellan som jag inte kunde använda den då den var för liten, och den fick därför hänga och skrota i garderoben. Nu får jag på mig den igen och den har fått hänga med ut på ett par tävlingar igen. Detta är nog den minst sköna kavajen jag har då den inte är lika stretchig, mjuk och sval som mina andra kavajer, men snygg är den onekligen!


Här har vi min mest originella kavaj! Den är från märket Deserata som jag inte tror säljs i Sverige längre (rätta mig om jag har fel). Har för mig att jag fick den i födelsedagspresent typ 2013, så den har också hängt med i några år. Denna kavaj är lite kortare i modellen och har riktigt coola detaljer. Jag har faktiskt aldrig sett någon som har just en rosa Deseratakavaj så den är perfekt när jag känner för att sticka ut, haha :) Också en otroligt skön kavaj men som jag behöver lämna in hos en sömmerska för att sy in då den är för stor för mig nu. Vill ni se skillnaden mellan denna kavaj och min andra rosa kavaj, spana in min instagram!


Denna bruna skönhet fick Anna i present av Samuel på GHS förra året. Också en originell kavaj som jag inte har sett någon annan ha, och jag tror inte att märket säljs i Sverige normalt sett heller. Den här kavajen är stretchig och skön samtidigt som den är figurnära och riktigt snygg. 


Här har vi Annas senaste tillskott i kavajgarderoben, som hon inhandlade nu under EM i en tysk butik. Detta märket är tyskt och säljs inte i svenska butiker, så återigen: en ganska originell kavaj! Hon har länge velat ha en klarblå kavaj, och därför kunde hon inte motstå att köpa denna. Den var inte så fasligt dyr heller som vissa kavajer kan vara, och med tanke på hur skön den är så var detta köp ett riktigt kap tycker jag. Den sitter verkligen helt perfekt och matchar dessutom vårat klarblå schabrak med silvrig kant superbra! Nu vet ni vilken outfit Anna kommer ha på nästa hopptävling ;) 

 
Till sist så ska jag visa våra två mer klassiska standardkavajer. Den svarta Spookskavajen är min och den blåa CRWkavajen är Annas. Båda dessa kavajer är otroligt snygga, sköna och prisvärda! Jag har faktiskt inte använt min Spookskavaj på ganska länge, men det är för att jag har tyckt det varit lite kul att rida med färggladare kavajer på hoppbanan, och när jag har dressyrat så har jag ridit i min svarta Imperial som är lite längre (den ska säljas nu då min Spooks sitter bättre på mig). Anna köpte CRWkavajen i våras då hon också tröttnat på sin marinblåa Imperial (som också ska säljas) och ville ha en som satt bättre på henne.

Har ni någon favorit bland våra kavajer? Det är alltid svårt att få rättvisa bilder på kavajerna när de bara hänger på en galje, men ni kan ju ändå se färgerna och detaljerna även om passformen syns bättre när de sitter på :) 

/ Emma
Kommentarer
Hanna säger:

Jag tycker personligen inte om färgen på den bruna kavajen men älskar bling blinget på den så detalj-mässigt den bruna, färgmässigt den klarblå o den jag antagligen skulle ha på mig är din Spook elr Annas Crw💖

2017-08-29 | 12:08:40
Anonym säger:

Jag tycker speciellt om den röda, bruna och den blåa!

2017-08-29 | 21:07:46
Matilda säger:

Helt klart den röda från Equiline OCH den blå från Esperado :)

2017-09-05 | 20:07:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: