Vilodag

Idag fick hästarna sig sin vilodag, men det blev minsann ingen vilodag för mig och Emma! Vi började dagen med att köra ett ben/rump-pass på gymmet. Blir alltid så himla trött efter benpassen, antagligen för att det är en så stor muskelgrupp.
 
Sen har vi jobbat hela eftermiddagen och spelat in en film till vår vanliga kanal. Den kommer nog bli rolig att titta på :D Samuel gästspelar lite också, hehe. Så är det att vara förlovad med mig, man "tvingas" både rida och vara med på Youtube ;) Nä, såklart tvingar jag honom inte men han är snäll som ställer upp på våra idéer ♥ 

 
/ Anna

Nysladdad paddock

Finns det något härligare än att rida in på en nysladdad paddock? Jag sladdade faktiskt paddocken innan Emma och Cillan hoppade i tisdags. Pappa tycker det är mycket roligt att sladda paddocken så han har inte överlåtit det till någon annan, förrän då ;) Hehe. Jag som ändå är rätt teknisk har inte velat försöka förstå mig på traktorn själv, så pappa fick visa mig. Men nu kan jag! Faktiskt riktigt kul att köra traktor får jag säga :)


/ Anna