Jobb och mys

Helloo! Nu har jag vaknat upp ur min tvådygns sjukkoma, hehe. Mådde piss natten mellan mån-tis, hade sån jäkla ledvärk, svettades och kunde knappt sova. Sov kanske 1 timme på hela natten, så smsade chefen att jag var sjuk, tog ipren och kunde somna några timmar. Feber, snorig, ont i halsen och hostig. Hääärligt.

Well, nu är jag så gott som frisk igen! Fortfarande hostig och snorig men det brukar ju ta ett tag innan det släpper. Därför kändes det jäkligt dumt att bege sig ut i blåst och regn på hästryggen, så hästarna får faktiskt vila både idag och imorgon, och så kör vi genrep inför tävlingen på lördag. Känns bra att jag inte ridit sen förra torsdagen(!!!!) och kommer rida EN gång innan tävlingen, hahaha. Ja ja, tur jag inte rider på hög nivå ;) 

Jag och Emma har grejat på för fullt idag, och dessutom har vi beställt nya rosetter! Wiiie! Det blir 8 olika färger, och dessutom är alla färgkombinationer helt nya. Hur kul?! Vi kommer garanterat filma en "unpacking"-video när de kommit. Vill att de ska komma nuuu men det dröjer väl tyvärr litegrann, haha ;)

När vi skulle mocka idag så låg Tage och vilade, och Boppen hade sina klassiska "narkolepsianfall". Vi myste lite med Taggbollen. Visst är han söt? <3

 
Jag hade så gärna velat se lite dressyr i Lidköping i helgen, men tror fasen inte det hinns med... Så tråkigt! Det är alltid kul när det är lite större tävlingar i närheten tycker jag :) Någon av er som ska dit kanske? Nu ska jag och Samuel käka middag, och sen ska vi säkert se någon serie eller film. Mysigt <3

/ Anna
Kommentarer
NORRSKEN EMMA säger:

ha en fortsätt bra dag

2017-04-20 | 19:17:43
Bloggadress: http://nouw.com/lillemmish
Anonym säger:

Jag städade under tävlingen. Skara Hästsport brukar vara på plats med en hel del grejer, om ni vill gå nästa gång. Riktigt snygga ekipage och smutsiga (numera rena) golv ;)

Svar: Bra jobbat av dig :D Hoppas det blev en lyckad tävling för er!
Emma & Anna Elfstrand

2017-04-23 | 17:57:39
Anonym säger:

Fina Tage!😍🐎💗

2017-04-26 | 10:00:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: