Guldtuben

Hej alla fina! <3

Nu är det dags att nominera till Guldtuben igen, som äger rum den 3e juni. Man kan nominera fram till den 28e april, och om ni vill och tycker att vi förtjänar det så hade vi blivit SÅ himla glada om ni vill nominera oss! :)

De här kategorierna tycker vi är mest relevanta till oss :) 

Om ni vill nominera oss så gör ni såhär: 
1. Gå in HÄR och logga in via Facebook eller Instagram. Det går att nominera en gång per konto, så har ni både FB och Insta så får ni såklart nominera från båda, om ni vill :) 

2. Bläddra till "Årets video" och klistra in den här länken: https://www.youtube.com/watch?v=pz8euuPenJk

3. Bläddra till "Årets stjärnskott" och skriv in "Elfstrands blogg," VIKTIGT är att man skriver ett kommatecken(,) efter Elfstrands blogg, för annars räknas det inte. Det ska bli en ruta kring ordet, precis som bilden ovan visar :) Nominerar ni via mobilen kan ni behöva göra ett mellanslag när ni skrivit klart orden.

4. Bläddra till "Årets serie" och skriv in "Elfstrands testar," VIKTIGT är att man skriver ett kommatecken(,) efter Elfstrands testar, för annars räknas det inte. Det ska bli en ruta kring ordet, precis som bilden ovan visar :) 
 
5. Tryck på "Nominera". Klaaaart!

TUSEN TACK på förhand! <3 Och givetvis får ni nominera så som ni tycker också, det här är ju vad jag och Emma tycker är relevant. Hade varit så fint om Abbe hade fått vart med och kriga om "Årets video", den fina lilla hästen. <3 

/ Emma & Anna
Kommentarer
Johanna säger:

Klart man röstar :D <3

Svar: Tack :D
Emma & Anna Elfstrand

2017-04-21 | 09:55:51
Anonym säger:

Har såklart röstat! Ni förtjänar verkligen det♡

Svar: Tack snälla :D
Emma & Anna Elfstrand

2017-04-21 | 10:47:29
Karlah säger:

Jag röstar självfallet!! Undrar om man får flika in med två frågor som jag inte kan få ur huvudet. Ni som har egen häst och egen sadel (förutsatt då att ni använder en sadel och en gjord till en häst och inte delar sadel med en annan häst) blir inte dom här remmarna som man spänner sadelgjorden som sitter i sadeln nötta till slut om man alltid spänner på samma hål? Och spänner ni alltid på samma hål? Kan man byta ut bara själva remmarna då i sadeln? Luddigt med hoppas det framgår vad jag undrar haha! Och sen nr.2 kom och tänka på efter att ha sett dokumentären om Peders häst All in att varför vann han inte OS om han var den enda som hoppade felfritt alla dagar? Tack så så mycket om ni orkar läsa och svara haha!

Svar: Bra fråga! Våra har inte blivit nötta, utan jag antar att de är gjorda i så bra material att de klarar sig under en väldigt lång tid :) Han vann inte eftersom alla kvalade in till finalen, och sen när man väl hade kommit till finalen så kvittade det hur många fel man hade tidigare, eftersom resultatet då nollställdes. I omhoppningen så var han felfri men långsammare än den som vann :)
Emma & Anna Elfstrand

2017-04-21 | 12:13:44
Wilma säger:

Såklart man röstar på er!!!

Svar: Tack :D
Emma & Anna Elfstrand

2017-04-21 | 20:49:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: