Inte igen!!

Suck, vet ni vad? Idag när vi skulle ta in Boppen från hagen så upptäckte vi att han haltade rejält igen på höger fram, och efter att ha klämt på hoven så konstaterade vi att det antagligen är en hovböld, då han ömmade rätt så rejält. Just nu håller jag därför på att få tag i någon hovslagare som kan komma ut och kolla på honom, men jag har inte fått något napp ännu. Håller tummarna för att någon kan komma ut idag!

Så som ni kanske förstår blir det ingen tävling för oss på söndag. Himla tråkigt, för han har varit jättefin att rida nu i veckan och jag var taggad/inställd på att tävla och göra bra ifrån mig eftersom det var lagtävling. Men men, det är ju levande djur vi tävlar med, och ibland händer det oväntade grejer som gör att vi inte kan starta. 

Anna red i alla fall ut med Tage under morgonen tillsammans med Moa och Acce. Han hade varit superpigg och velat tävla i galoppen mot Acce, som är fullblod ;) Lille Taggsen är snabb, även om han bara är typ 1/3 fullblod. Det kan man inte tro när man ser honom: Stor mage, kort och kompakt, utan speciellt långa ben ;) Men snabb, det är han bannemej!

Min klantnisse
 
/ Emma
Kommentarer
Anonym säger:

Åh va trist det är när våra älsklingar blir skadade just när man tror att är bra:( Det är samma sak för mig nu. Precis när jag och min häst kommit igång med ridningen ganska bra igen efter en och en halv månads vila misstänker jag nu att samma skada kommit fram igen. Så tråkigt men det är väl bara att bita ihop och blicka framåt!:)

Svar: Supertråkigt, men man får försöka tänka positivt och inte gräva ner sig i det negativa, för det tror jag bara återföder ännu fler skador! Jag är lite av en believer av law of attraction, haha ;)
Emma & Anna Elfstrand

2016-09-30 | 14:11:45
Anonym säger:

Dags att sko på honom igen kanske? Verkar inte fixa att gå barfota..

Svar: Han fick hovbölder och stengallor betydligt oftare när han hade skor, så det är inte det som är problemet!
Emma & Anna Elfstrand

2016-09-30 | 14:26:49
Lena säger:

Hoppas att han blir bra snart igen! :) Fin bild!

2016-09-30 | 16:04:17
Bloggadress: http://ozkagardens.se
Lova säger:

Åh, hoppas han blir bättre snart!

2016-09-30 | 18:29:26
Bloggadress: http://ponypop.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: