Check från hovslagaren

God kväll! Jag slog mig nyss ner i soffan framför Idol efter att ha varit ute i stallet hos boppis. Hovslagaren var ute och kollade på hoven och han tror det är en stengalla (blödning) i hoven, så han grävde inte ur något. Vi får helt enkelt bara avvakta och hoppas att det blir bättre snart, men någon tävling på söndag blir det inte! 

Vi hade det i alla fall mysigt i väntan på hovis :)

/ Emma 

Inte igen!!

Suck, vet ni vad? Idag när vi skulle ta in Boppen från hagen så upptäckte vi att han haltade rejält igen på höger fram, och efter att ha klämt på hoven så konstaterade vi att det antagligen är en hovböld, då han ömmade rätt så rejält. Just nu håller jag därför på att få tag i någon hovslagare som kan komma ut och kolla på honom, men jag har inte fått något napp ännu. Håller tummarna för att någon kan komma ut idag!

Så som ni kanske förstår blir det ingen tävling för oss på söndag. Himla tråkigt, för han har varit jättefin att rida nu i veckan och jag var taggad/inställd på att tävla och göra bra ifrån mig eftersom det var lagtävling. Men men, det är ju levande djur vi tävlar med, och ibland händer det oväntade grejer som gör att vi inte kan starta. 

Anna red i alla fall ut med Tage under morgonen tillsammans med Moa och Acce. Han hade varit superpigg och velat tävla i galoppen mot Acce, som är fullblod ;) Lille Taggsen är snabb, även om han bara är typ 1/3 fullblod. Det kan man inte tro när man ser honom: Stor mage, kort och kompakt, utan speciellt långa ben ;) Men snabb, det är han bannemej!

Min klantnisse
 
/ Emma

Första hoppningen på två månader

Här kommer filmen från onsdagens hoppträning, inklusive voice over :) Ni får gärna ge feedback på voice overn. Tycker ni att vi i fortsättningen ska göra som idag, dvs ha kvar lite bakgrundsljud? Eller tycker ni att vi ska ta bort ljudet helt och hållet, eller kanske lägga på bakgrundsmusik istället? Kommentera gärna!/ Emma