Ridning i regnet

Hej allihopa! Kvällens fotografering får definitivt bli inställd då det regnar som tusan ute. Vi red ut en tur i skogen med jogging i mycket trav och galopp på alla hästarna, och då började det regna. Jag tycker det är rätt behagligt att rida i "lite lagom" regn nu på sommaren, men när vi kom tillbaks från turen började det verkligen spöregna. Alla hästar kändes i alla fall riktigt fina och pigga idag :) Anna red Abbe, jag Bopps och pappa Taggs. Vi red mycket på asfalten idag, men även inne i skogen på skogsvägarna. Mys! Innan vi red hade jag två hoppträningar på gården som båda gick finemang, och vi slapp regnet under tiden också :)

Nu ska jag äntligen checka ut från datorn och lägga mig och glo på senaste säsongen av OITNB! Anna och Samuel hade tydligen kollat på fler avsnitt efter mig så jag ska väl kolla ikapp litegrann ;) Tydligen ska det hända mycket de avsnitten jag missat enligt Anna. Ska bli spännande att se vad det kan vara!


/ Emma

Världens vänligaste individ?

Abbe är utan tvekan den mest vänliga och härliga individ till häst jag någonsin har träffat. Det finns inte något ont i honon över huvud taget, utan han vill alla väl hela tiden. Han skulle aldrig sura mot en människa utan vill alltid umgås, har öronen framåt och är nyfiken hela tiden. Förutom detta gör han alltid sitt bästa i träningen och försöker verkligen göra ryttaren nöjd.

Visst är Tage och Boppen och extremt snälla, men ibland vill de inte umgås, och Tage gillar till exempel inte när vi spänner sadelgjorden. Båda två kan helt enkelt ibland föra öronen bakåt vid kontakt med människor ;) Detta skulle aldrig Abbe göra! Jag har ärligt talat inte sett honom sur en enda gång under vårt år vi har haft honom utan han är alltid vänlig mot alla. Han är knappt sur mot andra hästar heller, utan mestadels nyfiken samtidigt som han är ganska hög i rang. En helt fantastisk häst att ha att göra med, vill säga! Pappa tror inte vi kommer kunna sälja honom, haha ;)

Kolla bara på honom! Man smälter ju av den blicken ♥
 
/ Emma

Fullt upp

Idag är en sådan dag jag kommer ha fullt upp från morgon till kväll med jobb och hästar, men det passar ypperligt nu när det ändå är så regnigt och tråkigt väder ute. Då är det bara mysigt att sitta inne vid datorn och jobba (även om jag har jobbat/ska jobba ute också) :) Jag har en hel del att få gjort nu innan Falsterbo och min antagligen enda vecka i sommar där jag (så gott som) ska ha semester. Förutom att jag ska ha två hoppträningar och rida idag så har jag fakturerat och sammanställt ekonomin, skrivit blogginlägg som ska tidsinställas och redigerar just nu den sista filmen som ska bli klar innan Falsterbo. Jag tror inte de flesta förstår hur lång tid det tar att redigera en film. Vi gör ju ganska långa filmer eftersom vi har mycket vi behöver få sagt och förklara i våra filmer, så jag har kanske i snitt för varje film 30 minuters material jag måste gå igenom sekund för sekund, klippa, och sedan lägga in musik och de effekter som behövs. Roligt, men det tar sin lilla tid :)

Nu verkar det för övrigt äntligen som om alla google adsense annonser är på plats på bloggen. Jag var övertygad om att jag hade gjort något fel och att det var därför de inte kom upp, men det visade sig att google bara var segare med att få upp de anpassade annonserna än vad det stod på deras hjälpsida. Skönt att de äntligen är uppe och fungerar både på mobil och dator. Då slipper jag oroa mig över det :)

 
Vi hade egentligen tänkt fota porträttbilder med hästarna ikväll också, men vi får väl se hur det blir med den saken pga vädret. Jag hade hoppats på sol ikväll så vi kan få fina solnedsgångsbilder i motljus bland annat. Well well, det är ju bara att fota en annan gång annars!

/ Emma