Sent kvällsinlägg

Hallå på er! Nu blir det ett ganska sent kvällsinlägg för att vara oss, men vi har haft fullt upp nu ikväll så det är därför ;) 

Jag, Samuel och Emma for iväg nu ikväll för att hämta vår kisse! Det är en liten orange kille på 15 veckor, men som är pytteliten och snarare ser ut som att han är hälften så gammal(typ). Han heter Sune, och jag hoppas att han ska trivas hos mig och Samuel. För tillfället är han ganska rädd, ligger gärna i hörnen och sådär men jag hoppas att han vänjer sig snabbt :) Söt är han i alla fall! 


Han är trygg och försöker inte slita sig när man tar upp honom men han är väldigt skeptisk när han själv är på golvet eller så och vi närmar oss. Men som sagt, det kommer nog gå över snart förhoppningsvis :) 

Hästarna har fått sig en välförtjänt vilodag idag! Imorgon lutar det åt dressyr på alla tre. Ska bli kul :D

/ Anna
 

Hoppträningar för Sten Lindgren hos oss

Hej! Jag vet att vi har många västgötar som läser vår blogg, och jag tänkte tipsa er som är sugna på hoppträning om att Sten Lindgren kommer till vår gård utanför Vara och har hoppträningar från och med vecka 33. Det kommer vara 4 träningstillfällen ojämna onsdagkvällar dessa datum: 

• 17/8
• 31/8
• 14/9
• 28/9 

Vi har en plats kvar:

• 1 plats i grupp för mer rutinerade hästar.

Pris är 300 kr 50 kr paddockhyra/tillfälle (om man inte har månadskort till vår paddock). Den totala kostnaden för samtliga träningar betalas i förskott och anmälan är bindande. Ifall du får förhinder någon gång är det upp till dig att hitta en ersättare som kan betala dig. Sten anpassar träningarna efter varje ekipage och är en duktig tränare som både jag och Anna kan rekommendera. Vi själva ska vara med på Boppen i gruppen för mer rutinerade hästar :)

För mer info eller anmälan, kontakta Evelin Johansson på nummer 073-0609538!

Bopps & jag på en Sten-träning tidigare iår.
 
 
/ Emma

Nya rosettlådor

Mamma var snäll och köpte nyligen dessa lådor som jag kan förvara våra rosetter i. Väldigt praktiska då kunderna ser färgerna med en gång och slipper gräva så mycket, plus att det ser snyggt ut :) Jag längtar tills vi får hem våra nya rosetter! Då ska vi göra en unboxing-video och visa er dem här :)

 
/ Emma