Gott nytt år!

Idag är det som bekant nyårsafton och vi vill önska alla ett riktigt gott nytt år :D Vi själva ska fira på gården med badtunna och middag med några kompisar. Tyvärr visar prognosen regn och massa blåst, så det här med badet kommer väl bli mindre mysigt än planerat, haha ;) Vad ska ni hitta på? 

Här kommer en film som jag och Anna spelade in igår där vi pratar om året som har gått, berättar om våra mål för 2017 och planerna för våra youtubekanaler. Vi ska börja bli mycket mer konsekventa med publiceringen av våra filmer, så jag rekommenderar er att kika på filmen om ni vill ha stenkoll på oss :)
Vi hörs igen nästa år ;)

/ Emma  

Hiss eller diss?

För ett tag sedan så släppte Samshield sin "Miss Shield"-modell på hjälm. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om dem, men så har jag inte sett dem i verkligheten heller. Hjälm nr 1 tycker jag är snyggast av dessa tre, de andra två är lite too much. Måste säga också att det bandet som är mellan skärm och själva hjälmen är snygg! Har tyckt att de vanliga Samshieldhjälmarna har sett lite "tomma" ut för de är ju helt släta och har ingen kant för skärmen. 

Vad tycker ni om dessa? Hiss eller diss? :)

Bildkälla; 1, 2, 3.

/ Anna

Dressyr

I morse red jag och Emma dressyr i paddocken på Tage och Boppen. Jag red Tage, och han var så himla fin!! Sa det till Emma att det är hennes förtjänst ;) Vi gjorde lite allt möjligt eftersom han var så fin, hihi. Började med att skritta på en liten fyrkant, sen gjorde vi både framdels- och bakdelsvändningar. I traven så red jag också på en liten fyrkant, fick med honom väldigt bra där! Red också öppnor och slutor. Sen i galoppen så red jag, efter att jag värmt upp lite, både förvänd galopp, samling samt öppnor och slutor. Ville inte sluta rida, så fin var han ♥

Boppen var avslappnad trots maaaassor med fåglar och blåst, kanske för att bästisen var i paddocken samtidigt. Han var dock lite lång och inte helt framme för skänkeln. Emma red mycket på fyrkanter där man tänker bakdelsvändningar i hörnena och sen joggade de mest. Fokuserade på att få ihop honom lite, och han blev allt lite bättre mot slutet :) 

Bra dag, och vi har hunnit med mycket. Nu ska jag börja lite smått med maten inför imorgon. Ska förbereda så det inte blir så mycket att fixa med då. Vi ska äta frasiga potatisbakelser med helstekt fläskfilé(qournfilé till Emma), kantarellsås och en sallad till. Sen till efterrätt blir det ostbricka med frukt och choklad :) Vi skippar trerätters i år, känns rätt skönt faktiskt. Det är tillräckligt som det är ändå! Länkade till recepten vi ska utgå efter, ifall ni är sugna på att laga samma någon dag :) 

 
Trevlig fredag på er! ♥

/ Anna