Snart ikapp!

Hej allihopa! Idag har jag återigen haft en hel del att göra inför min utlandsresa på fredag. Imorgon ska jag och Anna iväg hela dagen, så det har minst sagt blivit ett jobbrace dessa dagar, men nu är jag i princip klar med allt. Det ska bli så himla skönt att kunna ta lite ledigt tidigare än 21 på kvällen idag :) 

I alla fall så har Abbe och Boppen gått idag. Jag red Abbe på en stubbåker där det blev lite jogging. Det gick väl sådär i ärlighetens namn, för den lille latmasken ville gärna dra sig som en magnet hemåt ;) Pappa har ridit ut på Boppen med sällskap, och Tage har fått vila då Anna var upptagen idag. Nej, ursäkta ett tråkigt inlägg, men nu ska jag greja klart med det sista jag behöver göra så jag kan checka ut för kvällen någon gång. Ha det fint så hörs vi igen imorgon!

 
/ Emma

Anna & Tage dressyrtränar

Här kommer en film som vi filmade förra veckan där Anna och Tage tränar dressyr för mig :) Den delen av filmen i början är som ni förstår inte aktuell längre då Boppis inte får metacam längre och *peppar peppar* verkar vara frisk igen! / Emma

Träningsbälte i skogen

När vi var på Överby i söndags köpte jag ett "träningsbälte" på Kjell & Company. Ni vet ett sådant som man sätter på magen och kan förvara mobilen/det man lyssnar på musik i. Jag har använt det på gymmet och det är jättebra, men en sak jag inte tänkte på när jag köpte det är att det också är perfekt att förvara mobilen i under uteritter. Nu på sommarhalvåret rider jag sällan ut med väst/jacka, och ridbyxors fickor är sällan tillräckligt stora för att kunna  rymma en mobil. Detta bälte är kanonbra, för det ser litet ut men töjer sig så stora mobiler får plats utan problem. Det kommer helt klart användas även på hästryggen!

 
/ Emma