Dagens tävling

Hej allesammans! Idag har det varit väldigt mycket känslor på tävlingen kan jag säga, haha. Ibland sätter jag tyvärr alldeles för mycket press på mig själv, och då blir det pannkaka. Så då kanske ni förstår att det inte gick toppenbra idag.

I 95cm-klassen så utgick jag efter att ha hoppat 6 hinder. Han var så otroligt spänd, jag förstod inte att det var min tur så jag var tvungen att rida in på banan och börja direkt(klantigt gjort) och då glömde jag av hur man egentligen ska rida. Det blev ett stopp på första hindret, och sen gick det väl lite bättre men han var verkligen helt galet spänd så därför kändes det bättre att utgå. Var så otroligt arg och besviken på mig själv efter denna klassen så det finns inte, tårarna bara sprutade som de alltid gör när jag är arg haha..

I 1 meter så tänkte jag att "nu jäklar ska jag rida bra!" Dock var framhoppningen katastrofal. Inte dåligt upplägg alltså utan jag red helt katastrofalt. Hittade absolut inga avstånd, men till slut kom vi över en oxer på typ 75-80cm med helt okej känsla. Sen var det bara att gå in på banan och köra. Till den här klassen var jag inne på banan under tiden som ryttaren innan mig red sin bana så vi var två stycken liksom, och då hann jag också visa Boppen hela banan ordentligt. Han var mycket mindre spänd vilket var skönt, och över lag kändes 1-m mycket bättre. Dock fick vi ett stopp på tredje hindret för jag blev alldeles för plockig i handen. Bläääää, jag vet ju att jag ska rida framåt!! Så frustrerande när man vet vad man gör för fel, haha. Vi rev 6-e hindret också för jag gasade iväg honom lite väl, men hellre det än att plocka.

Resultaten blev alltså utesluten/utgick i 95cm och 11 fel i 1m för jag fick några tidsfel också.

Känns jävligt tråkigt med en sån här dålig tävling när förra gick så bra, men vad fasen. Det kan ju inte gå bra jämt. Nu är nästa tävling om tre veckor och då hinner vi(eller ja, jag) förhoppningsvis få in den där lagoma gasen igen. Det är så svårt när han är spänd för han lyssnar inte riktigt fram för skänkeln då, men jag måste såklart lära mig att rida honom även när han har sådana dagar och inte bara när han är snärtig och väldigt lätt att reglera. Nej, nog rabblat om detta nu, jag ska bryta ihop och komma igen! :) 

Såhär snygga var vi idag! Jag snodde Emmas rosa kavaj och så fick vårt nya set hänga med. Tyckte Boppen blev suuuuperfin i knoppar och luva! :')

/ Anna

Filmutrustning inköpt!

Igår tog jag äntligen tummen ur och beställde hem den sista filmutrustningen vi förhoppningsvis kommer behöva köpa på ett tag till våra youtubekanaler. De senaste två veckorna har jag lagt ut ungefär 10.000 kr på filmutrustning, men det är ju en investering för företaget som kommer återbetala sig snabbt :) Jag ser fram emot att kunna använda alla våra nya inköp och göra ännu bättre filmer!

Det jag klickade hem igår var (mycket tack vare er hjälp i tidigare inlägg):
GoPro Hero 4 black edition
♥ GoPro headstrap, för hjälmen
♥ GoPro 3-way (kameragrepp, förlängningsarm och trebensstativ i ett)
♥ Studioljus

Fyra nödvändiga inköp som ska bli skitroliga att testa! Vi har redan planerat filmer vi ska filma med vår nya GoPro :D Studioljuset kommer vi använda till alla våra vloggar vi filmar inomhus. Jag kan tänka mig att detta inköp kommer bli ännu mer nödvändigt för vår andra kanal där vi kommer göra fler sådana vloggar.

 
Tack för hjälpen alla ni som kommenterade i tidigare inlägg där jag bad om råd! Det underlättare när jag klickade hem kameran och tillbehören :)

/ Emma