Resultat från hopptävlingen

Hallå allihopa! Just nu är jag, Emma och Jenny på väg hem till Jenny för lite partaj. Kommer bli nice! Så jag bloggar lite i farten för en gångs skull, hehe.

Dagens tävling gick riktigt bra! I 90cm blev vi felfria, och vi hade ett väldigt fint flyt genom hela rundan. Eftersom vi var felfria fick vi med oss en rosett hem, yääy hihi ;)

I 1m blev inte flytet riktigt lika bra, för han kändes lite småtrött och seg i kroppen liksom. Därför red inte jag helt bra, det blev lite av- och på-ridning. Men inte något extremt direkt, utan bara litegrann. Hur som helst så rev vi sista hindret i omhoppningen, lite trökigt för hade jag bara satt upp galoppen liiite till så hade vi hamnat på 12e placering av 18 placerade.. Nåja, så kan man ju inte tänka ;) jag är nöjd, och jag har knappt hoppat omhoppning sen mina barn/ungdoms-år på ridskola så jag kan inte förvänta mig kanonomhoppningar än liksom :) 

Alltså 0 fel i 90 och 0+4 i 1m. Så himla nöjd är jag, och nu vet jag vad jag ska jobba på!

Bilder och filmer kommer såklart, men det får bli först imorgon när vi vaknat till liv och kommit hem efter en utekväll. Ha en bra kväll allihopa! 

❤️

/ Anna 

En bil-wantie

Något som jag drömt om sedan många år tillbaka är att äga min alldeles egna gamla Bubbla! En Volkswagen-Bubbla, alltså. Ingen ny modell, utan en 70-talare eller liknande. Drömfärgen är helt klart ljusblå! Jag vet inte ens vad det är som gör att jag så gärna vill ha en, men jag tycker de är så himla charmiga! En Volvo-amazon hade inte vart helt fel det heller :) Gamla bilar är så fina!


/ Anna

Happy Halloween!

Glad Halloween på er allihop! Idag kommer det vara fullt upp för de Elfstrandska systrarna. Anna tävlar i Lidköping med lille Bopps idag. De hoppar 90 cm och 1m, och det ska bli superkul att se :) Vi har med oss vår kompis Jenny också, och ikväll är planen att vi istället ska bege oss hem till henne i Skövde och senare dra ut på krogen. Det är många starter idag i Lidköping, men jag hoppas att de är snabba så vi inte behöver vara där hela dagen. Det är tur att vi åtminstone startar i de första klasserna ;) Håll tummarna för att det går bra för Anna & Bopps idag så hörs vi senare!

Jag & Bopps i Lidköping för knappt ett år sedan:
 
Har ni några speciella planer nu under Halloweenhelgen?

/ Emma