Vi kan tyvärr inte hjälpa alla

Varje dag får vi in massor med frågor från ryttare som har specifika problem med sina hästar och som vill ha tips för att lösa just detta. Tyvärr är det helt omöjligt för oss att kunna hjälpa något ekipage vi aldrig har sett i verkligheten. Detsamma gäller det när ryttaren har problem med något specifikt. Det är omöjligt för oss att hjälpa till eftersom vi inte ser ryttarens hjälpgivning och kan handleda ordentligt. Även problem med utrustning eller liknande är svåra för oss att handleda. 

Vi rekommenderar alla med egen häst/foderhäst osv att skaffa en bra tränare som ni litar på. Detsamma för ridskolelever: Fråga era ridlärare om hjälp istället för att fråga oss på internet. Jag kan garantera att de lättare kan svara på era frågor än vad vi kan!

Vi ger gärna tips i vår blogg och vår youtubekanal gällande sådant som har fungerat för oss och våra hästar/hästar vi ridit. Det tycker vi är kul, och vi tar gärna emot tips på inlägg vi kan skriva, men tyvärr kan vi inte hjälpa alla som frågar oss någonting här på bloggen/YT/insta.

 
/ Emma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: