Galoppstigen is working!

Idag red vi och Gabriella ut en sväng. Dagens uppdrag var att ta reda på om galoppstigen i skogen var ridbar, och med ridbar menar jag galoppbar. Till vår glädje gick det utmärkt att galoppera på stigen i tjänlig fart. Det känns säkrare att galoppera i skogen där det är lite mjukare än på grusvägarna där snön och isen packar sig tycker jag. Hästarna blev i alla fall väldigt glada över att få galoppera ute på sin favoritstig! Dessvärre kunde vi bara köra två vändor för sen kom en fotgängare och promenerade. Vi fick i alla fall testat den, och det var ju syftet med dagens pass :) Både Tage och Boppen var riktigt fina idag. 

Vi fick även filmat våra filmer även om det blev lite fail ibland, haha. Filmerna lär komma upp här och på youtube inom de närmsta dagarna då vi behöver lite hjälp av pappa att fixa ett av klippen. Jag är inte jättehaj på redigeringsprogrammet och nu kommer vi vara tvungna att klippa i ett av klippet. Det löser nog sig snart i alla fall. Tror filmerna blir roliga i övrigt.

 
Nu ska vi iväg på kalas :) Hoppas ni får en härlig lördagkväll.

/ Emma

Lördagsplaner

Den här helgen tänkte jag och Anna försöka vara lite effektiva. Ikväll ska vi på kalas, och innan dess ska vi rida, och även filma två filmer till YT/bloggen. Den ena har jag tänkt på ett tag, och den andra har massor önskat, så det ska vi ta tag i idag. Imorgon blir det nog istället ridfotografering i snön om det nu inte skulle illsnöa. Då blir det ju inga fina bilder tyvärr. Gött med lite färskt material i vilket fall som helst :)

 
/ Emma