godnatt!

Idag såg vi hela showen på kvällen och har även hängt på mässan endel. Vi köpte lite småsaker och jag tänkte att det nog blir lättast att visa allt när vi kommer hem :) Riktigt mäktigt att peder tog hem vinsten i gbg trophy, men det förtjänade han verkligen. Två riktiga superrundor! Imorgon är vi på showen hela dagen och det jag ser fram emot mest är helt klart världscuphoppningen! 

Lite godis till grabbarna hehe

Lördag på GHS

Då var det lördag och idag blir det vår första dag vi ska se showen, wohoo!  Igår blev det först en go burgare på hotellet följt av lite partajande,  men trots få timmars sömn känner jag mig hyfsat pigg och obakis. Gött! Snart ska vi trycka i oss massa frukost och sen drar vi nog till Scandi/mässan efter lunch någon gång. Vi har biljetter till kvällen :) Hoppas ni får det kul om ni också ska till GHS idag! / Emma 

Eurohorse dag 1

Då var första dagen på mässan avklarad. Jag hittade det jag letade efter med en gång så nu är ett svart cs schabrak i min ägo! Annars köpte jag inget annat men det kanske kommer senare i helgen. Nu ska vi snart käka middag och ikväll blir det utgång med ett stort gäng. Ska bli riktigt kul :) Här kommer några bilder från mässan och på mitt schabrak!