Presentation - Tage & Boppen

Hale Bop, född 2 maj 1997.
 
Hale Bop kallas oftast för "Boppen" till vardags och är en stor herre på 182cm i mankhöjd. Han har varit i vår ägo sedan maj 2010. Emma och Boppen har tävlat upp till 120 hoppning och LA:3 dressyr. Tyvärr har vi haft oflyt med ett flertal otursskador på Boppen under åren. Våra förhoppningar nu är att han ska hålla sig frisk så vi kan hålla igång honom så länge som möjligt. Han är otroligt fräsch för sin ålder, och i år fokuserar vi på hoppningen tävlingsmässigt, även om vi inte satsar på några högre höjder. Boppen är en riktig mespropp, men samtidigt världens snällaste och otroligt ambitiös i ridningen. Han gör alltid sitt bästa och är extremt välriden och rolig att rida!

Catago, född 12 maj 2000
 
Catago kallas för "Tage" och är 20cm mindre i mankhöjd än Boppen, alltså mäter han 162cm. Vi har ägt Tage sedan 12 augusti 2007 och har tävlat upp till 1m hoppning samt LA:3 dressyr. Vi köpte honom för att tävla i hoppning, men pga problem med självförtroendet och ett par kroppsliga problem hos Tage rider vi nu mest ut, dressyrar och hoppar låga höjder vilket han tycker är superkul! Tage är en betydligt latare och mindre nervig häst än Boppen. Därför är han en perfekt nybörjarhäst då vem som helst kan hoppa upp och rida honom. Som ni förstår är även Tage en extremt snäll häst, men också väldigt personlig. Det bästa han vet är godis och att bli kliad!
Kommentarer
Divorce your horse säger:

Kul att få veta mer om era fina hästar! :)

2015-04-05 | 18:12:00
Bloggadress: http://divorceyourhorse.se
Travungen säger:

Haha, i videon hörde jag fel och trodde att Bobben var född 2007. Oops! XD

2015-08-17 | 18:28:24
Samira 11 (igen XD) säger:

Hej jag undrar om man kan komma till er och rida på någon av era hästar och träna för Emma då :) Eftersom jag är typ lite på ''nybörjarnivå fast endå högre'' så har jag ingen häst, har aldrig galopperat utom en gång när jag travade VÄLDIGT fort och hästen tog galoppsteg i typ 3 sekunder och jag bara rider en gång i veckan så undrar jag om man får komma till er. Skriver detta väldigt spontant men bara undrar sen om det går så får vi se XD Ps. Älskar er!<3 /Samira

2016-04-26 | 21:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: