Presentation - Emma & Anna Elfstrand

Emma Elfstrand, född 14 juli 1991 och rider mest Boppen.
 
 
Jag tog studenten från det naturvetenskapliga programmet 2010, och sommaren 2013 tog jag examen från personalvetarprogrammet efter tre år på Högskolan Väst i Trollhättan. Efter min examen fortsatte jag att läsa fristående kurser i ett år till, och har idag cirka 220 hp i bagaget. Sen oktober 2014 driver jag eget företag, som idag har två olika verksamheter, en hästverksamhet och en konsultverksamhet. I hästverksamheten ingår inackordering, träning/utbildning och banuthyrning, men jag hoppas på att kunna utöka tjänsterna litegrann i framtiden! Jag håller träningar i hoppning och dressyr i Västergötland, både på vår gård och hos andra. 

Jag har ridit sen 11 års ålder och har en riktig ridskolebakgrund med mycket idéellt arbete inkluderat, och jag jobbar än idag idéellt för min klubb. Om jag skulle beskriva mig själv så skulle jag säga att jag är en väldigt självständig person. Jag gillar inte att be andra om hjälp, utan vill göra allt själv och är en "do:er" som ser det mesta positivt. Jag har alltid haft lätt för mig i skolan och haft "läshuvud" så att säga, men när det kommer till tekniska saker är jag helt värdelös! På min fritid älskar jag att kolla serier, och har nog tappat räkningen på alla serier jag sett. 

Anna Elfstrand, född 3 mars 1993 och rider mest Tage.
 
 
Jag tog studenten från det estetiska programmet 2012 där jag sjöng och spelade lite piano. Sedan dess har jag försökt mig på att läsa entreprenörskap men det hoppade jag av för jag tyckte kursen var så sjukt ointressant, haha. Efter det fick jag jobb på Imazo, först på reklamdelen där jag fick göra kataloger och utskick och numera jobbar jag på lagret.

Jag har varit hästfrälst så länge jag kan minnas, men det var först vid 9 års ålder som mamma tillät mig att börja rida. Precis som Emma har jag också jobbat väldigt mycket idéellt och gör det fortfarande. Jag är den tekniska av oss två systrar, men jag är också den som har svårare för mig rent teoretiskt. Glömsk och disträ är två ord som jag får höra rätt ofta att jag är, så därför är påminnelser och kalendrar mina bästa vänner. Älskar att planera men avskyr att packa. Är helt frälst i mat och väljer lätt god mat framför godis, även fast jag gärna käkar desserter och dylikt också ;) 

Kommentarer
Rebecca säger:

Haha det var faktiskt riktigt intressant att läsa, av någon anledning har jag alltid trott att ni var tvillingar :D

2015-04-07 | 00:03:40
Sofia Kyrk Bergqvist säger:

Jag älskar både eran blogg och Youtube kanal ni är så sjukt fina och grymma <3

Svar: Tack snälla du :D
Emma & Anna Elfstrand

2015-05-26 | 10:24:17
Bloggadress: http://nouw.com/SofiaochChagall

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: