Valborgsmässoafton

Idag är det nog många i vår ålder som är ute och festar. Själva har vi fixat banan inför morgondagens pay and jump, och så red Anna och Samuel ut tidigare. En betydligt mer produktiv kväll än att vara ute på krogen med andra ord ;) Det hade gått finemang att rida och grabbarna hade skött sig. Härligt! 

Banan på pay and jump:en blir väldigt enkel denna gång och består bara av fem hinder, men till nästa gång kommer vi ha fler hinder så banan kan bli lite roligare :) Då kommer vi även ha en vattenmatta för de som behöver träna på det. Vi ser fram emot morgondagen och hoppas att allt kommer flyta på fint. Det är första gången vi anordnar något sådant här helt själva, även om vi hjälpt till och arrangerat tävlingar med ridklubben i minst 10 år. 

 
/ Emma

Startlista & information inför pay and jump

Allmän info:
Sekretariat/speakertorn
: Vid kortsidan av banan, mot stallet.
Första start: 13.00. Se till att ha gått banan innan detta då vi inte planerar att ha någon bangång emellan höjderna!
Betalning: Helst via swish, men jämna kontanter går också bra. Vi kommer inte att ha någon växel på plats! Har ni varken swish eller jämna kontanter skickar jag en faktura istället via mail. 
Kostad: 60 kr/start för de ekipage som redan finns på startlistan. 80 kr/start för efteranmälda ekipage. Rosetter kan köpas till för 20 kr/styck, och vem som helst oavsett resultat på sin ritt kan köpa dessa!
Parkering: Parkering av både personbilar och transporter sker i hagen till höger (bakom huset). I hagen: kör åt vänster och parkera med bilens nos mot staketet till den andra hagen. 
Framridning: Framridning sker i samma hage. Ett litet framhoppningshinder kommer även finnas här. Från och med 60 cm får varje ryttare hoppa fram några språng på banan innan sin start, på hinder som speakern anger. Därför kommer de starterna att ta extra tid, så håll det i beräkningen till er framridning. 
Toalett: Finns i stallet i sadelkammaren. Håll dörren till sadelkammaren stängd hela tiden så vi inte får in skadedjur dit!
Vägbeskrivning: Anläggningen ligger nära E20 söder om Vara i Naum. Adress: Naum Lönnbacken, 53494 Vara
Från E20 norr: Kör E20 söderut. I naum vid vägkrog Prästkragen: Sväng vänster in på asfaltsvägen mot Möllentorp. Vår gård är sedan den andra gården till vänster, med ett gult hus och paddocken syns genom träden på vägen.
Från E20 söder: Kör E20 norrut. I naum vid vägkrog Prästkragen: Sväng höger in på asfaltsvägen mot Möllentorp. Vår gård är sedan den andra gården till vänster, med ett gult hus och paddocken syns genom träden på vägen.
Övrigt: För att minska risken för spridning av parasiter ber vi er att mocka upp alla skithögar från era hästar! Skottkärra och grep kommer att finnas i parkerings/framridningshagen. Personen som står vid in/utsläppet i paddocken är hästrädd, så respektera detta och håll stort avstånd till henne. Oxer tas in på banan från och med 60 cm.

Preliminär startlista:

20 cm:
1. Julia Krook - Björkhems Arn

30 cm:
1. Albert Lundgren - Tage
2. Julia Krook - Björkhems Arn

40 cm:
1. Albert Lundgren - Tage

50 cm: 
1. Marita Mattsson - Judit

60 cm:
1. Sanna Lindström - Tindra
2. Gabriella Claesson - Jonte
3. Hans Elfstrand - Boppen
4. Marita Mattsson - Judit
5. Sanna Lindström - Tindra

70 cm:
1. Gabriella Claesson - Jonte
2. Hans Elfstrand - Boppen
3. Wilma Jonsson - Chelsey

80 cm:
1. Wilma Jonsson - Chelsey

Varmt välkomna!

/ Emma & Anna

Gilla Emma Elfstrand HR-konsult

Jag har just nu ett erbjudande på min FacebooksidaNär jag kommer upp i 100 likes för Emma Elfstrand HR-konsult så ordnar jag en tävling där jag lottar ut en gratis timmes coaching hos oss. Vad personen vill diskutera väljer denne själv. Några exempel kan vara jobbcoaching, hjälp att skriva CV/brev, förberedelse inför arbetsintervju, eller varför inte praktisk hjälp med att starta eget företag? Nyttiga grejer att få hjälp med helt enkelt :) 

In och gilla HÄÄÄR :)För övrigt har jag bestämt mig för att göra reklam för denna verksamhet på Radio Treby, och den reklamen ska tydligen börja sändas 11 maj. Nu måste jag bara få ihop en bra radioreklam också, och så håller jag tummarna för att den kommer locka till sig kunder!

/ Emma