Lyse i paddocken

Just nu håller vi på att fixa lyse i paddocken. Två lampor är uppmonterade men det kommer behövas ännu mer ljus om det ska gå att hoppa även när det är mörkt ute. Därför har vi beställt två lampor till att ha på andra långsidan. Tror ljuset kommer bli riktigt grymt när det är färdigt :)

Såhär ser lamporna/stolparna ut i alla fall:

 

/ Emma

Hinderförvaring i ladan

Vi har bestämt oss för att förvara våra hinder i ladan, där vi tidigare förvarade sommarens hö. Pappa har byggt en hinderhållare, sedan får blocken stå under/vid sidan och hinderstöden ska stå till höger som ni ser. Vi ska även fixa så att brädorna i paddocken utanför ladans utgång blir avtagbara så vi smidigt kan bära in och ut hindren.

 

Vi har även fixat bättre upphållare för stallredskapen. Eftersom vi har så jäkla många har hälften burits upp på loftet. Det blev en hel del saker jag fick bära upp på loftet i helgen när jag städade, så nu är det bättre ordning på Lönnbacken ;)

 
/ Emma

Bokstäver i paddocken

För ett par dagar sedan fick vi upp bokstäver i paddocken! Det enda som saknas nu är ljus, men det är också på G :) Lär bli välbehövligt snart nu när det börjar mörkna snabbt.

Våra bokstäver är väldigt fiffiga för det står vilken bokstav som finns i mitten (på medellinjen) smått under varje bokstav. Snygga är de också enligt mig!


/ Emma