Mina kommande tjänster?

Jag har funderat lite vilka tjänster jag/vi kommer erbjuda i vårt lilla företag som kommer startas upp. Som det ser ut nu så kommer det bli dessa, med eventuella tillägg:

– Inackordering. Så som vi har nu, men vi ska nog även renovera fd fårhuset till en lösdrift så vi kan ha ett par fler hästar på Lönnbacken.

– Häst på utbildning. Tänker mig främst dressyr här, men även lite hoppning om så önskas. Antingen att hästen står inackorderad hos oss och kan tränas regelbundet, eller så kanske det finns de som bara vill ha ridhjälp med hästen enstaka gånger.

– Träningar i dressyr & hoppning. Inga konstigheter med det!

– Banhyra. För de som vill hyra vår paddock att rida i.

- Fotografering. Jag hade inte tänkt att detta skulle ingå egentligen, men efter att ha fått förfrågan om att fota andra så känner jag Varför inte? Anna har lärt mig väldigt mycket om fotografering och redigering de senaste åren att jag nu tycker att jag är tillräckligt bra på detta för att ta betalt.

– Hyra av tvättmaskin. Vi har inte fått tummen ur att köpa en stor tvättmaskin ännu, men det finns plats för en sådan på toaletten i sadelkammaren. Vi har därför tänkt att tvättmaskinhyrning ska ingå i våra tjänster då vi märkt att efterfrågan är stor.

 
/ Emma

De kommande projekten på Lönnbacken

Vi har fortfarande mycket kvar att göra på Lönnbacken för att få det precis som vi vill ha. Det var ett stort renoveringsprojekt vi köpte, men vi är så nöjda hittills, och ännu finare ska det bli! De kommande projekten på Lönnbacken som vi prioriterar att fixa snabbast är:

– Bli klara med ladan. Vi har faktiskt inte visat det, men på sidan av ladan har snickarna monterat upp en stor port och vi har även röjt inne i ladan för att få plats med hö och annat. Detta är dock inte helt klart ännu.

- Röja mellan ladan och paddocken. Just nu är det helt vildvuxet här. Tanken är att det ska grusas upp här så vi smidigt kan gå med hindren från en speciell ”hinderplats” i ladan till paddocken.

- Fixa belysning i paddocken. Snart blir det (tyvärr) mörkt på kvällarna och eftermiddagarna. Då kommer det behövas bra belysning i paddocken för att vi ska kunna så någonting när vi ska rida (och hoppa!) där.

 
 
/ Emma

Våra Safety system-hinder

Äntligen har våra Safety system-hinder anlänt och blivit monterade! Vi kommer antagligen utöka vår samling i framtiden, men de här hindren har vi för nuvarande (svårt att fånga färgerna helt på bild dock):

Röd-vit, lila-”guld”, gul-grön, blå-vit (oxer), brun-rosa och rosa-”silver” (oxer).

 

Jag älskar våra hinderfärger men mina absoluta favoriter är det brun-rosa och rosa-silvriga. Chockerande va? Rosa-älskare som jag är ;)

Vilken/vilka färgkombinationer är era favoriter?

/ Emma