Ponnyledning

Idag fick vi dra vårt strå till stacken i det ideella arbetet i klubben. Det är jordgubbens dag i Vara ikväll så vi har lett ponnysar hela dagen. Jag fick leda den "galna" ponnyn men han lugnade ner sig efter ett tag. Han var nämligen lite rädd för en helikopter som åkte runt men det är ju inte så svårt att få stopp på en liten shettis när man är van vid att handskas med 1.82 m höga odjur ;)
/ Emma

Betet

Då tänkte vi bjuda på några bilder från hästarnas bete. De går i en ganska långsmal hage med en å längs med ena kanten och de går även bredvid en stor beteshage där ett föl + mamma går. Lite fölbilder kommer därför imorgon! De är så söta Tage och Boppen för de följer efter varandra hela tiden. Det är nästan så man funderar på om de leker följa John eller något liknande ;) Sötaste storebror och lillebror ♥/ Emma

En kul grej om systrarna Elfstrand

Jag tänkte berätta en lite "rolig" grej om oss två Elfstrands-systrar. Vi är väldigt lika varandra i våra personligheter och intressen, förutom en grej... städning. 

De flesta "konflikter" som sker mellan mig och Anna handlar om just städning. Anna är nämligen en riktig städpedant(jag kallar henne för maniker) medan jag inte bryr mig om det är lite(läs: mycket) stökigt. Detta leder till att jag blir trött på Anna och hon blir trött på mig. Varje gång vi ska få besök här hemma så måste Anna städa, medan jag inte bryr mig eftersom jag inte bryr mig om det är ostädat hos folk jag hälsar på. Jag kanske ska tillägga att jag inte skulle föredra att bo i ett "Rent hus"-hem som är ohygieniskt och äckligt, men just städningen är inte någonting som jag prioriterar först. Detta leder också till att jag aldrig städar, eftersom de andra familjemedlemmarna "hinner före" innan min egen smärtgräns är nådd ;)

Lika... typ.


Någon som känner igen sig med sina familjemedlemmar/sambos?

/ Emma