Vilken rysare!

OJ OJ vilken rysare dagens banhoppningsmoment i fälttävlan blir. Jag tror inte att jag och Anna var de enda som först hoppade upp från soffan i glädje för att sedan ropa "neeej". Även om vissa säkerligen är lite besvikna över att guldet blev till silver så tycker jag att Sara gjorde en grym insats. Sveriges första medalj i detta OS liksom, det är hur bra som helst. Marginalerna var inte riktigt på Sveriges sida i den här grenen, kanske har vi lite mer tur i dressyren eller hoppningen? Hoppas kan man ju i alla fall. Jag kommer i vilket fall att sitta spikat vid tv:n/svt play. 

Angående Tage och Boppen så får de gå i varsin hage nu för att undvika att de trampar av varandra skorna. Vi upptäckte även idag att någon antagligen trampat Tage i ena bakre karleden. Han tyckte därför jättesynd om sig själv och haltade endel. Förhoppningsvis går det över om några dagar. Båda två har i alla fall fått samtliga skor på sig nu, så vi hoppas på att de stannar kvar på hovarna.Tittade ni på banhoppningen idag? 

/ Emma
Kommentarer
Pernilla säger:

Oh ja föjlt hela vägen från dressyr till det allra sista och gud vilken hjärtklappning man fick!!! Man e stolt över o vara svensk :D

2012-07-31 | 20:59:34
Line säger:

Ja fy tusan! Först JAAAAA och sen den enorma besvikelsen när bommen föll, bakåt dessutom! Och hon var ju så väl medveten om att det blev fel.

Men, första medaljen och jädrigt bra jobbah av henne och Wega! Och alla andra i laget med, även om det inte räckte till hela vägen.

2012-08-01 | 16:23:49
Bloggadress: http://jackochjag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: