Time to move on

Hej på er alla! 

Jag måste erkänna att detta känns väldigt konstigt, att skriva ett "hejdå-inlägg". Dock så slipper ni ju inte oss eftersom att vi bara flyttar bloggen och det kommer i princip se likadant ut för er som innan! Till och med samma bloggadress, kan inte bli bättre ;) 

Jag är dock lite(väldigt) besviken på blogg.se att de tagit bort funktionen så att vi inte kan flytta med vårat arkiv! Därför kommer den här bloggen fortfarande att vara kvar, vi vägrar att radera 3,5 års arkiv. Kanske går det att fixa någon gång i framtiden, det får vi se! 

Jag(och Emma) vill i alla fall ge er ett stort TACK för att ni följt oss på den här bloggen och hoppas innerligt att ni fortsätter att vara lika aktiva på nya bloggen! Ni är världens bästa läsare som alltid har så bra och roliga åsikter och man blir verkligen glad av att klicka in sig på bloggen varje dag. 

Klicka HÄÄÄR för att komma till nya bloggen!! 
 
 
Kram på er!

/ Anna
Kommentarer
Anna Johansson säger:

Har en tävling på bloggen där du kan vinna ett äkta Swarovski pannband (Värt 799 kr!) i valfri storlek! Var med du också, super enkelt att delta! :D

Länk till tävlingen: http://avana.horseworld.se/2013/07/14/tavling-vinn-ett-swarovski-pannband

2013-07-15 | 11:13:18
Bloggadress: http://Avana.horseworld.se
Sara Zaddou säger:

Hej Emma och Anna!

Jag går på St: Martins gymnasium inriktingen Textil & Design. Jag håller på med ett projekt om ridkläder och det är min uppgift att designa moderna ridkläder som är både funktionella och bekväna. Skulle ni vara intresserad att bli intervjuvad om vad ni har att säga om ridkläder? isåfall om ni skulle kunna maila någon av er hotmail till sara.zaddou@hotmail.se

Skulle bli otroligt tacksam och glad, tack förövrigt för en bra och inspirerande blogg.

MVH Sara Zaddou

2013-09-24 | 11:01:22
hastohem.se säger:

Fina bilder!

2014-02-24 | 21:02:08
Bloggadress: http://hastohem.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: