Time to move on

Hej på er alla! 

Jag måste erkänna att detta känns väldigt konstigt, att skriva ett "hejdå-inlägg". Dock så slipper ni ju inte oss eftersom att vi bara flyttar bloggen och det kommer i princip se likadant ut för er som innan! Till och med samma bloggadress, kan inte bli bättre ;) 

Jag är dock lite(väldigt) besviken på blogg.se att de tagit bort funktionen så att vi inte kan flytta med vårat arkiv! Därför kommer den här bloggen fortfarande att vara kvar, vi vägrar att radera 3,5 års arkiv. Kanske går det att fixa någon gång i framtiden, det får vi se! 

Jag(och Emma) vill i alla fall ge er ett stort TACK för att ni följt oss på den här bloggen och hoppas innerligt att ni fortsätter att vara lika aktiva på nya bloggen! Ni är världens bästa läsare som alltid har så bra och roliga åsikter och man blir verkligen glad av att klicka in sig på bloggen varje dag. 

Klicka HÄÄÄR för att komma till nya bloggen!! 
 
 
Kram på er!

/ Anna

Domänompekning

Pappa håller för tillfället på och grejar med domänompekningen så att elfstrands.se ska leda till vår webrideradress istället. Detta kan dock ta upp till ett dygn sa han, så vi får försöka hålla ut lite till ;). För övrigt så har vi kommit igång ganska bra med designen på wordpress. Nu är det bara lite smågrejer kvar. Det ska bli skönt att komma igång och blogga igen men nu när vi är "mellan två webbplatser" så känns det lite ovärt. Vi vill göra det fullt ut ju.


/ Emma

Halvfart

Vårt bloggande kommer att gå lite på halvfart nu i helgen eftersom det är mycket att fixa i och med bloggbytet. Efter helgen hoppas vi att vara tillbaks med full styrka igen på den nya bloggen ;)


/ Emma