Då var det bara jag...

Japp då var det alltså dags för mig att hålla i bloggen själv i en vecka, spännande! Jag ska verkligen göra mitt bästa för att hålla intressanta och bra inlägg, även om man kan ha sina inspirationsduster ibland.

Ni får väldigt gärna skriva om det är något speciellt ni vill läsa om, kanske lite ála Karin med sätt rubriken? Tack så mycket för hjälpen angående slideshowen allihopa, hjälpte mig väldigt mycket så nu ska det ordna sig! :)

/ Anna

Fina, fina Bopps!

Åh jag är lyrisk just nu, har haft ett så himla bra pass på Boppen idag. Trots att jag är väldigt besviken över att jag inte kan följa med utomlands p.g.a skolan så går det inte att vara deppig efter detta, haha! 

Jag började med att värma upp i alla gångarter och bara fokusera på att få honom så lång och låg som möjligt. Han var himla fin i munnen och sänkte sig jättefint, till och med i galoppen som är hans svåraste gångart. 
När jag hade värmt upp så ville jag jobba mer med galoppen och då kom Emma på en liten övning som jag kanske kan skriva om i enskilt inlägg om någon vill? I alla fall så red vi volter, öppna, sluta, längning och samling i galopp och han gick fint.

Sen ville jag bara avsluta med att ta ett par skutt över hindrena som stod i paddocken som övning för min avståndskänsla. Även det gick kanon, min avståndsbedömning är inte urkass faktiskt! / Anna

Mot Kos!

Tjoho, idag bär det av mot Kos för min del. Jag ska vara där i en vecka med Jenny och jag tänker njuta varje minut. Nu ska jag iväg och pussa på hästarna en sista gång innan resan. Kommer att sakna dem massor i Grekland, men vi får ju ses igen nästa helg. 

En liten bild på hotellet. Det verkar vara enkelt med mysigt.


Jag har dessvärre inte haft tid att fixa blogginlägg till veckan då jag har haft en fet tentavecka. Därför får Anna sköta det själv fram tills att jag kommer hem, men det tror jag att hon kommer fixa fint.

Vill ni följa mig i veckan så finns jag på instagram där jag heter emmaelfstrand. Jag har tänkt att uppdatera flitigt där under veckan och göra alla som är fast i Sverige riktigt avundsjuka, hehe ;)

Ha det så bra allihop så hörs vi igen nästa lördag!

/ Emma