Hej!

Nu har jag och Emma kommit hem från stallet, nu blir det att snabba sig för det blir står utgång på schemat lite spontant sådär. 

Emma red Tage idag i det härliga vädret, och red igenom honom i alla gångarter och sen skuttade hon några hinder. Han såg väldigt fin ut och trots att han var något matt så var han inte minsta motsträvig. Kul att se!

Självklart så klickade jag lite bilder, men det får ni vänta med tills imorgon ;) / Anna

Full rulle

Idag så har jag gått i skolan trots att det är röda dagar. Anledningen till det är att vi har produktion nu, dvs att vi håller på och repar inför våra föreställningar som vi ska ha den 11-12 maj. Jag vet inte alls hur mycket tid jag kommer ha att blogga eftersom jag prioriterar skolan först, sen hästarna och sist blogg just under dessa två veckor.

Jag ska dock göra mitt bästa med uppdateringen, promise!

(annaelfstrand @ instagram)

Bästa bilden, hur skönt är det inte att ha en "soffa"(bänk) i ridhuset så man kan chillaxa lite medan Emma motionerar hästen? ;)

/ Anna

Inspiration

En iskall decemberkväll -10 gjorde jag och Boppen två av våra bästa rundor någonsin. Visserligen bara på en clearround, men jag fick sådan jäkla grym känsla. Speciellt i 120 när jag fått känna på distanserna. Underbara häst ♥ Vill bara komma igång och hoppa igen!
/ Emma