Svar på frågaHej! Jag har googlat lite och hittade en sida som heter amazonsueca.com, och de har bruna stövlar i dressyrmodell här. Königs har bruna stövlar, dock utan dragkedja här.

Jag tror säkert att du kan prata med någon ridsportbutik i närheten där du bor så att de kan beställa hem precis sådana stövlar som du önskar. Det är nog allra lättast att slippa beställa från nätet eftersom jag bara hittat sidor från utlandet.

Någon utav er läsare som har bra koll på bruna dressyrstövlar? Det är den här bilden som läsaren utgår ifrån.

/ Anna

Det är bra att dem är ute i god tid.

Klockan är tre, och jag måste säga att det är väldigt "bra" att arrangörerna till morgondagens tävling inte lagt upp startlistor än. Fram tills igår fanns det inte heller något ryttarmeddelande. Det har stått i ett par dagar på hemsidan att "Pga sjukdom är vi försenade med publiceringen av startlistor och pm till ryttare. Kommer dock publiceras snarast". Det känns ju inte direkt som ett hållbart argument, det måste ju finnas mer än en person som kan lägga ut dessa uppgifter på hemsidan?

Jag tycker det är viktigt att man som arrangör lägger ut startlistor och ryttarmeddelande i ganska god tid. Som ryttare vill i alla fall jag gärna planera allting i god tid, och när det gäller dressyr så kan ju ens starttider variera väldigt. För vår del är det inte bra att de publicerar dessa startlistor så sent då vi har en provridning imorgon, och vi måste veta om vi kommer behövs skjuta upp den eller inte.

Vi får väl helt enkelt hoppas på att de lägger upp startlistorna snart.

/ Emma

Med tanke på de nya läsarna

Efter Ingrids länkning har det droppat in endel nya läsare som vi hoppas kommer stanna och tycka om bloggen. Jag tänkte i det här inlägget rekommendera några läsvärda inlägg. Men först kommer våra två populära filmer som jag och Anna spelade in för ett tag sen på skoj:


Lite läsvärda inlägg:

- Hopprädsla: Ett inlägg där jag beskriver min hopprädsla och hur man kan känna sig mer säker i hoppningen.

- Det finns ingen jantelag, bara oödmjuka människor: Ett väldigt intressant inlägg som jag uppmanar er att läsa!

- Samla/öka: Ett inlägg som beskriver ett superbra tips om du vill samla eller öka din häst.

Vill ni läsa mer om mig, Anna och hästarna kan ni göra det här.

/ Emma