Bloppis!

Alla priser är inklusive frakt, frakten är alltså inräknad i priset. Endast seriösa köpare som kontaktar oss via mail, emmaelfstrand@hotmail.com!


Schabrak från HV Polo

Fint schabrak i härlig vinröd färg. Alltid svårt att fånga färger på bild, men det är mest lik bilden till vänster. Schabraket är storlek full allround.

Nypris: 550:-
Vårt pris: 350:- inkl. frakt
Sålt!


Förbygel med martingal från John Whitaker
Superbra förbygel som vi har haft både på Tage och Boppen, trots att de är väldigt olika stora. Har gjorts extra hål i de remmarna man fäster i sadeln, men det är absolut inget som syns! Storlek full, silverspännen.
Nypris: 1200:-
Vårt pris: 800:- inkl. frakt
Såld!


Dressyrstövlar Cavallo Grand Prix Plus
Superfina dressyrstövlar! Använda ungefär 10 gånger(ca 5 ggr till häst) och putsade efter varje gång. Storlek 40 i foten, 38 cm på bredaste stället på vaden och 48 cm i höjden(tänk på att de sjunker litegrann). Köpta på Skara hästsport. Kvitto finns.
Nypris: 3795 kr
Vårt pris: 3000 kr
Sålda!

/ Emma & Anna

Hagfixaren!

Igår efter att jag tömlongerat Tage(som för övrigt gick kanonfint!) så fixade jag och Jenny lite med hagarna. Boppen ska få gå i en liten hage, så att han slipper stå inne och vara uttråkad. Den hagen har en annan häst stått i när den vart skadad.
"Sjukhagen" är byggd i en annan hage, så jag och Jenny fixade nya grindhandtag så att Tage kan gå bredvid Boppis. Jag hoppas att hästarna blir nöjda med detta, men det tror jag allt :)

För övrigt kan det vara spännande att ha en hage bredvid en ganska trafikerad cykelväg. Vad hittade jag i hagen som Tage ska gå i när jag kollade över den? Jo, en sko och skumgummi från en stolsdyna! Haha...


KnäppisTage fångad på bild ;)

/ Anna

Ångest!

Jag är normalt sett ingen person som sitter och ältar saker. Har det till exempel gått dåligt på en tävling så lägger jag det väldigt lätt bakom mig(till skillnad från Anna som är helt tvärtom).

Nu när jag är skadad har jag dock sån jäkla ångest över att jag red så dåligt på hoppträningen när jag ramlade av. Boppen hade ingen bra dag han heller, men jag red så sjukt dåligt hela träningen. Självklart kan inte Boppen hoppa när jag rider iväg honom och lägger honom helt fel på en stor oxer. Varför styrde jag bara inte undan när jag inte hittade avståndet istället för att nu gå med en bruten arm i 3 månader?

Jag är så himla rid- och tävlingssugen, och det kändes som om jag och hästarna var i en sån bra form innan olyckan. Har suttit och tittat igenom lite gamla träningar här på bloggen och jag vill bara börja träna igen. Till hösten så ska det tränas, tävlas och jag ska rida bra! I början kommer jag såklart att ta det rätt lugnt med hoppningen så jag inte tappar självförtroendet, och jag lär vara rätt ringrostig överlag, men fasen vad kul det ska bli när jag kan köra igång igen!
Hoppträningen innan jag bröt armen fick jag en så grymt bra känsla på. Ge mig den igen!

Får ni ofta ångest över era prestationer osv inom ridningen?

/ Emma