Bra paddock

Idag har pappa fixat till paddocken. Han har gått med grästrimmern på de ställena hästarna inte hade betat ned och det blev kanonbra! Nu är den jämn och fin och torr dessutom.

Pappa red ett dressyrpass på Boppen idag igen. Han gick fint även idag, och det går bara bättre för dem.

Jag red ett barbacka-dressyrpass på Tage. Han var lite busig idag, bockade en gång i galoppen och gled ut lite/svängde lite dit han ville. Jag har heller inte världens bästa balans så han testade väl den litegrann, haha! Trots det så gick han fint. Väldigt nyttigt att rida barbacka ibland faktiskt. Mysigt är det ju också!


Emma tog lite bilder ikväll också, men de kommer imorgon och kanske lite senare i veckan.

/ Anna

Utsläppt eller inte?

Vad föredrar ni när ni knoppar? Utsläppt pannlugg eller inte?

Själv föredrar jag helt klart knoppad pannlugg alla gånger! Anledningen till att vi inte knoppade Boppens pannlugg var nog att den var så tjock och han inte riktigt gillade när vi försökte knoppa den. Jag tycker inte det ser lika stiligt ut med utsläppt pannlugg som det gör med. Tummen upp för knoppad pannlugg helt enkelt!

/ Anna

Detta visste ni kanske inte...

- Fram tills Boppen var 3 år ägdes han av Lisen Bratt Fredricsson.

-Vi har kontakt med både Boppens förra och förrförra ägare och har träffat båda två efter köpet.

- Fram tills ungefär en månad sen var det pappa som gjorde filmerna till bloggen och lade upp dem på youtube. Hans dator och filmprogram är så krångligt, men äntligen har jag lärt mig!

- Vi antagligen aldrig kommer att sälja Tage eller Boppen.

- Innan Tage och jag tappade självförtroendet tränade vi på banor på nästan 115. Nu satsar vi bara på dressyren då varken han/vi tycker det är roligt att hoppa högre hinder längre.

- Jag funderar på att tävla dressyr i min röda kavaj någon gång, bara för skojs skull för att se hur folk reagerar.

/ Emma