Skadade systrar

Känner att vi har lite problem just nu i familjen.

Jag är ju somsagt skadad i ryggen, och efter gårdagens tävling har jag fått ännu ondare i ryggen. Skitjobbigt är det, så jag tänker inte hoppa upp på någon häst än ifall det skulle bli ännu värre. Vet ju inte vad som har hänt, någon muskelskada antar jag att det är, men egentligen borde jag väl kolla upp detta så det inte är något värre. Mina päron tar ju inte mig på allvar heller, så det är nästan så man hoppas att det skulle vara nåt illa så folk fattar att jag verkligen har ont :P

Anna skadade dessutom sin hand igår när vi hjälpte Jessica lasta Arne, för då sprang han på Anna så hon har skadat fingret/handen.

Hatar min rygg just nu och vill bara att den ska bli bra så jag kan rida och konditionsträna igen... har sån jävla abstinens och det suger ju att hästarna inte kan tränas ordentligt. Men jag kan ju alltid höra med någon om man kan få lite hjälp så det ska nog ordna sig.

Vi får helt enkelt hoppas att vi frisknar till snart så man kan komma igång ordentligt igen!

/ Emma

Kommentarer
Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m. säger:

Haha jaa, det kanske är så man ska göra för att komma över sin hopprädsla? Rida en bautahäst så hindren känns små ;PHoppas ni kryar på er!

2010-05-31 | 20:08:52
Bloggadress: http://h

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: