Elina fick hoppa Tagge-bagge :)

Dagens ridlösning blev som så att Elina fick hoppa Tage i Annas och pappas hoppgrupp, medan Boppen fick vila.

Det blev ju inte så mycket hoppning, men det gick bra för dem i alla fall. Tage gick jättefint i dressyren och hoppningen gick för det mesta bra den med, men han är ju jäkligt svår att hoppa så när Elina tvekade eller la honom fel på hindrena så stannade han. Jag tycker i alla fall att Elina red honom riktigt bra så hon borde vara nöjd! Tror inte folk fattar hur svårriden han är om man inte suttit upp på honom själv, för när det flyter på bra med Tage så ser det så lätt ut(han är ju lättkontrollerad osv), men man ska allt veta att det inte är lätt fram tills dess.

Jag fotade även lite, eller rättare sagt så tvingade Anna mig, för jag hatar ju själv att fota. Bilderna blev ju inte direkt bra, men de kommer upp imorgon skulle jag tro.

Bild på mig och Boppen från framridningen igår


/ Emma

Skadade systrar

Känner att vi har lite problem just nu i familjen.

Jag är ju somsagt skadad i ryggen, och efter gårdagens tävling har jag fått ännu ondare i ryggen. Skitjobbigt är det, så jag tänker inte hoppa upp på någon häst än ifall det skulle bli ännu värre. Vet ju inte vad som har hänt, någon muskelskada antar jag att det är, men egentligen borde jag väl kolla upp detta så det inte är något värre. Mina päron tar ju inte mig på allvar heller, så det är nästan så man hoppas att det skulle vara nåt illa så folk fattar att jag verkligen har ont :P

Anna skadade dessutom sin hand igår när vi hjälpte Jessica lasta Arne, för då sprang han på Anna så hon har skadat fingret/handen.

Hatar min rygg just nu och vill bara att den ska bli bra så jag kan rida och konditionsträna igen... har sån jävla abstinens och det suger ju att hästarna inte kan tränas ordentligt. Men jag kan ju alltid höra med någon om man kan få lite hjälp så det ska nog ordna sig.

Vi får helt enkelt hoppas att vi frisknar till snart så man kan komma igång ordentligt igen!

/ Emma

Bilder - Tage goes crazy as usuall.

Lill-Tage är en riktig attentionwhore! Därför brukar det bli ganska roliga bilder på honom i hagen och här kommer ett smakprov på detta från idag. Boppen ville däremot inte delta i Tages bus. Klokt beslut tycker jag, för Tage är galen och Boppen behövde allt vila lite efter en tävlingsdag :)Åh lilla sötisnötis Tage! Så knäpp men så söt

/ Emma