Hopp hopp med Bopp Bopp.

Dagens hoppning gick verkligen grymt bra, men det började ju mindre bra när jag skulle sadla honom dock. En äcklig geting stack mig i tummen och det gjorde grymt ont. Som tur är så är jag inte allergisk eller något, utan bara typ den mest getingrädda människan i världen, haha.

Men hoppningen då, jag började med att hoppa på ett litet räcke och sedan en studs på böjt spår som det var väldigt kort avstånd i. Därefter hade vi en trekombination på ena långsidan, räcke-1 språng-räcke-2 språng-oxer. Vi höjde bara oxern så den tillslut låg på 1,25 och han hoppar ju så himla fint. Egentligen är jag höjdrädd och rätt mesig, men på Boppens rygg känner man sig så trygg. Det allra sista gjorde jag lite kortare svängar mot räcket och det gick superbra det med.

Han hoppade verkligen riktigt bra idag och här kommer bilder som Anna fotade:Film kommer senare!

/ Emma

Helgens planer:

För det första måste jag bara fråga mig själv vart mitt super-immunförsvar som jag hade för några år sedan har tagit vägen. Känns som om jag är förkyld och halvdålig var och varannan månad. Nu har visserligen Anna smittat mig, men man måste ju inte bli sjuk bara för att sin syster är det.

Helgens planer då:
* Anna tar sitt pick och pack och Tage och övernattar hos några kompisar i Nossebro.
* Nu på förmiddagen tar jag Boppen till ridskolan och hoppar med honom.
Pappa filmar och film kommer.
* Vi ska även flytta tillbaks hästarna till ridskolan, antagligen imorgon!

Kommer bli så skönt att få tillbaks dem till ridskolan så man kan träna ordentligt igen. Jag är verkligen ingen "rida ut i skogen-fantast" utan gör det bara för hästarnas skull.

Hörs efter hoppningen.

/ Emma