Dagens ridning - dressyr

Vad red/tränade vi på: Idag blev det lite skänkelvikning och framdelsvändningar.
Vad gick bra/dåligt: Han var ganska tjafsig. Men framdelsvändningarna gick bra, han stressade inte så som han brukade. Skänkelvikningarna gick sämre, han lyssnade inte riktigt på dem.
Varför gick det bra/dåligt?: Han var ganska lat idag. Jag trodde han skulle vara pigg när han inte gått på två dagar men nej där hade jag fel, haha! Men jag tror att vi båda var ganska otaggade på ett ridpass med tanke på att det var 20 minus ute. Sen hade jag tjocka skidvantar på mig, så det var inte känslan på topp heller.
Vad kan jag tänka på till nästa gång? Ha bättre vantar på mig! Och vara snabbare i skänkelvikningarna. 
Vad ska jag rida under morgondagens ridpass?: Imorgon är det dressyrträning och Emma ska rida Tage.Bilden är från augusti -09.
Vi hade hästarna på sommarbete och tog Tage till ridskolan för att träna lite, och han hade inte varit på ridskolan på ett tag. När jag red in i paddocken så kollade Tage väldigt mycket på något. Det visade sig vara massor av fiskmåsar som satt i hagen 10 meter bort. Tage blev så rädd att han började backa och småstegra! Så Emma var tvungen att leda förbi oss några gånger  tills han vant sig.

/Anna
Kommentarer
Sara - Gotlandsryttaren säger:

Tage är ju så söt :) Det där vädret tackar man inte nej till heller ^^

2010-01-31 | 16:20:11
Bloggadress: http://gotlandsryttaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: