Första dagen som högskolestudent avklarad!

Kom hem från Trollhättan för ett par timmar sedan efter en hård och lång dag. Vi har bara suttit och blivit inmatade alltför mycket information om skolan och allt som har med den att göra i flera timmar. Fy fasiken vad segt, men man har ju i alla fall fått lära känna några klasskompisar så det var ju kul i alla fall.

Usch, jag känner mig helt förvirrad nu. Högskolan är ju 10000 ggr krångligare än gymnasiet... det är ju till och med så att man saknar gymnasiet lite nu, allt var så okomplicerat där. Jag antar att det mest är för att jag måste komma in i det hela nu i början, men seriöst, jag har aldrig varit med om så många krånliga processer på en gång.

Ikväll får Anna och pappa rida för jag behöver beställa kurslitteratur nu till höstens kurs och göra lite andra skolsaker.

Imorgon har jag lektion mellan 8.45 - 12.00 och sedan har vi "lära-känna klassen pass" vid 15.30. Ska bli trevligt. "Som tur är" blev min hoppträning för Therese inställd imorgon då hon skulle tävla. Tror nämligen inte att jag skulle hinna hem till den och om jag skulle det så hade det blivit stressigt = Jag hade blivit stressad och ridit sämre. Så jag och Anna ska nog konditionsträna på kvällen istället.

Taggebagge och jag på dåvarande sommarbetet -08-


/ Emma

Film - div III dressyr Grästorp.

Här kommer filmen från helgens tävling i grästorp. Endast på mig och Boppen och det kommer inte komma upp någon film på Tage heller.
Ja, ni märker ju att han är rätt spänd och övertaggad i lagklassen vilket resulterade i att jag kom till sämre ridning där, men det ska gå bättre till nästa gång när jag fått träna mer innan./ Emma

Är en virrigpanna.

Ibland, som dagar som dessa förstår jag att mitt huvud inte alltid hänger med. Fram tills igårkväll var jag helt säker på att jag skulle börja skolan idag(har en kompis som ska läsa till lärare som börjar idag), MEN när jag och mamma tog oss en sista koll på mitt antagningsbesked/brev från skolan så upptäckte vi att jag börjar imorgon. Bra jobbat där Emma! Kul om jag åkt hela vägen till Trollhättan idag och inte hittat en enda personalvetare... det hade varit lyckat.

Eftersom jag börjar skolan nu imorgon så kommer det innebära två veckor med sämre uppdatering. Detta pga att vi även har inslussning(aktiviteter efter skolan och på helgen) under två veckors tid, så jag kommer ju vara i Trollhättan hela dagarna då. Jag kommer ju knappt heller hinna rida någonting. Tror bara att det blir ridning på mina träningar en gång/veckan och på mina tävlingar som jag har nu två helger i rad. Inte så mycket att göra åt det.

Jag kan ju hoppas på att Anna är snäll och uppdaterar om jag inte gör det i alla fall :)

/ Emma